Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iveco TT Assen MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Lorenzo up to 4th. Unbelievable. 0.3 behind Crutchlow Warm Up....
    sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Verovatno je bilo u pitanju naprsnuce a ne prelom koje su malo zalepili i ucvrstili . Ipak mislim da mu nije pametno da vozi trku jer rizikuje mozda celu sezonu ako se nesto nepredvidjeno desi. Zdravlje treba uvek biti na 1. mestu. Sto se tice warm up-a Rossi prvi sto me uopste ne cudi jer kad malo zaostaje u kvalifikacijama onda ima sigurno odlican tempo za trku. Sve u svemu izgleda nas konacno ceka prava trka
      Last edited by mikisavic89; 29-06-13, 09:10.

Comment

1012177_550381535018526_296438561_n.jpg
        sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Tako bre, Matori - samaraj, ne odmaraj...

Comment

ludi sta mislite bice li Hayden pred Dovi? Dovi ima losog vikenda za sada..

Comment

Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post

@Ben Spies 11 - facepalmujem iz prostog razloga sto recenici na koju se odnosi reakcija nije mesto na delu foruma posvecenom ovom sportu. Zelim da verujem da je ta recenica napisana u afektu i da to nije tvoje misljenje, jer ako jeste, onda ne znam sta da kazem... Ali koliko moras izgoreti da bi to napisao, mozda da ti neko vredja clanove porodice ili tako nesto pa da napises nesto toliko nerezonski u afektu, ali covek da misljenje o vozacu koji ti cak i nije omiljeni (zakljucujem po imenu na forumu) i onda BUM, recenica za anale foruma...
              pa normalno da sam rekao u afektu nisam lud jbt da kazem za nekog ko je legenda ovog sporta da je prosecan nego sam se samo iznervirao zbog doticne izjave... pa pazi, posto nema spies-a moram za nekog da navijam a u ovom slucaju to je cal

Comment

http://www.motogp.com/en/news/2013/C...+race+at+Assen evo jos jedne nepravde DORNE. Lorenco startuje 12. A zasto? Jer nije ucestvovao u kvalifikacijama? Koja glupost. Bas me interesuje da li bi nekom ko nije spanac tako nesto dozvolili. Treba da startuje iz boksa eventualno da mu ucine da startuje sa poslednje pozicije ovako je jednostavno glupo.
                A da je pala kisa u kvalifikacijama verovatno bi imao pol poziciju...
                Last edited by mikisavic89; 29-06-13, 11:33.

Comment

Novim sistemom kvalifikacija se kvalifikovao u prvih 12 jos u petak i to je sve...

Vinales, netipicna greska... Prva ove godine, morace da bude i jedina...

Comment

A onaj koji je bio 12. u Q2? Ljudi su posteno zauzeli pozicije i sad ih neko izgurava po 1 poziciju nazad. Mozda je i po nekom glupom dorninom pravilniku ali ja ipak mislim da je glupo i nije fer...

Comment

u q2 je od 13 na dalje a ne od 12og...

Comment

Za onih 10 koji su se predkvalifikovali za Q2 referentan je prvi dan. Tada je Lorenco postavio dovoljno vreme da bude u 10. Kada se prikljuci jos dvoje iz prve faze, a kako Horhe nije ucestvovao dodjemo do toga da je on 12, i tako bi bilo za svakog vozaca, nema veze sa Dornom i Spancima.
                        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

OK. Moja greska. Kao da su znali u DORNI pa uveli ovakav sistem, sunce im pokvareno...

Comment

uh dobre trke za sad jedva cekam motogp

Comment

Tako dobra trka da sam zaboravio na kvalifikacije za F1...

Comment

evo rossija. napokon cu gledati kako pobedjuje nazalost nisam imao prilike ranije...

Comment

Working...
                                X