Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iveco TT Assen MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Ben Spies 11 View Post
    onda je i rossi prosecan...

Comment

komentar #58
      VALENTINO ROSSI #46

Comment

Lorenzu je kljucna otisla na tri dela, fiksirana je i moze da se krece, tako je namestena da se ona sama ne pomera... Sve i da pobedi, mislim da bi bilo izuzetno glupo da se sutra trka, jer bi bilo kakav eventualni pad skoro sigurno drasticno pogorsao situaciju...

Comment

unapred me iritira sto ce ukoliko sedne na motor sutra biti proglasen za heroja i gladijatora a ustvari ce ispasti budala i usijana glava... neke granice ipak moraju postojati
          VALENTINO ROSSI #46

Comment

Zasto bi te to iritiralo? Ljudima koji imaju tri ciste ce to biti znak da prelom nije bio tako dramatican, navijacima ce to biti pokazatelj njegove uzvisenosti i bogomdanosti (ako ova rec ne postoji, patentiram je)... To je tako, nema zasto da te iritira. Uvek imas izbor da te necije misljenje zanima i da ga postujes i cenis ili ne...

Comment

sta mi facepalmujete tu? izuzetno me neko nervira kad neko umanjuje ucinak ostalih vozaca i velica samo jednog. Treba uzeti u obzir da je Cal dosao iz superbajka i da vozaci dodju odatle bas se i ne proslavljaju kao oni koji su od mladosti u MotoGP-ju. Zao mi je Cala sto od pocetka nije bio u MotoGP i krenuo od nizih klasa jer mislim da bi bio u mnogo boljoj poziciji nego sad i zbog toga ne treba govoriti da je prosecan vozac jer ima slabiju masinu od prve cetvorice i opet ima fenomenalne rezultate jer daje sve od sebe pa cak i vise od toga... sigurno ih ne bi imao da je prosecan. Otvorite malo oci, zaslepljeni ste Rossijem i, kao sto rekoh, umanjujete ucinak ostalih vozaca i nije fer od vas...

Comment

Originally posted by Vanja #66 View Post
                Budi apsolutno ubedjen da se isto tako i na Majorci slavilo 2010, a i u Lorenzovoj garazi... Marc lak plen? Tu su pogresili, jer momak uci brzinom svetlosti, a Pedrosa, bar meni, deluje kao da je sasvim zreo za novi, dugo cekani sampionski pehar...
                Ma ja znam da je tako bilo,Spanci su to,mada iskren da budem ni Italijani nisu daleko od njih..ali to je njihov problem,ne nas.. a sto se tice Markeza,slazem se sa tobom da uci neverovatnom brzinom,medjutim njegov najveci nedostatak je mladost i strpljenje,sto je za coveka tih godina apsolutno razumljivo,i to je po meni njegov najveci hendikep,sve ostalo je nesporivo..licno po meni,ako se Lorenco ne oporavi dovoljno brzo,ovo ce biti definitivno Markezova sezona i njegov sampionat,pod samo jednim malim uslovom,a to je da ga posluzi sreca da ne pada..Dani tu nema sta da trazi,i tu se slazem sa Italijanima da je on prava pusy,i da on titulu ne zasluzuje,kao sto je nije zasluzio a ima je,Niki..
                ...takodje sto si to prokomentarisao u vezi Lorenca i Rossija,apsolutno si u pravu kad kazes da se ipak nece videti da li ima pomaka ili ne..ako bude suva staza,i Rossi vozi onako kako treba,znacemo da pomaka ima,ali ako bude kise kao sto su je najavili,necemo znati..Rossi je bio i na tupavom Dukatiju brz po kisi,odnosno imao dobar tempo..po meni je sutra Rossi,ako bude mokra staza,apsolutno favorit br 1 za prvo mesto,bez obzira koliko god drugi bili dobri,ili mozda bolji u ovom trenutku..msm tu prevashodno na Markeza i Cala..Dani po kisi,moze samo da skuplja poene i nista vise,cak sta vise msm da ce biti iza Bradla..

edit
                ..bitno je samo jedno,a to je da je Bautista 8-mi..hvala bogu da je tako..
                Last edited by Rossini; 28-06-13, 22:52.
                sigpic

Comment

ne pravi se pametan nego covek ima muda do poda bukvalno
                  Originally posted by mikisavic89 View Post
                  Evo zasto Markez ne moze do titule... Svi sede u garazi i on se pravi pametan i izlazi na gumama za suvo i pada a la Lorenco...

..genitalijama se ne osvaja sampionat,vec gubi mnogo toga..a da se napravio pametan,jeste,i sta je dobio time??umanjio je sebi sansu za pobedu sutra..tako ce umanjiti opet negde drugde,pa jos jednom opet negde drugde,i??izgubice sansu za titulu..kada bi samo malo poslusao i primenio preporuke,koje sigurno postoje bez daljeg,bio bi vozac bez premca u ovom trenutku..
                  Last edited by Rossini; 28-06-13, 22:48.
                  sigpic

Comment

Zasto bi te to iritiralo? Ljudima koji imaju tri ciste ce to biti znak da prelom nije bio tako dramatican, navijacima ce to biti pokazatelj njegove uzvisenosti i bogomdanosti (ako ova rec ne postoji, patentiram je)... To je tako, nema zasto da te iritira. Uvek imas izbor da te necije misljenje zanima i da ga postujes i cenis ili ne...
                    mislim da ce biti vise hvalospeva nego kritika iako ta potencijalna situacija moze biti vrlo opasna kako po njega samog tako i ostale vozace u karavanu, sto su Srdjan i Aca objasnili danas...

@Ben Spies 11 - facepalmujem iz prostog razloga sto recenici na koju se odnosi reakcija nije mesto na delu foruma posvecenom ovom sportu. Zelim da verujem da je ta recenica napisana u afektu i da to nije tvoje misljenje, jer ako jeste, onda ne znam sta da kazem... Ali koliko moras izgoreti da bi to napisao, mozda da ti neko vredja clanove porodice ili tako nesto pa da napises nesto toliko nerezonski u afektu, ali covek da misljenje o vozacu koji ti cak i nije omiljeni (zakljucujem po imenu na forumu) i onda BUM, recenica za anale foruma...
                    Last edited by Miletić; 28-06-13, 23:24.
                    VALENTINO ROSSI #46

Comment

sta mi facepalmujete tu? izuzetno me neko nervira kad neko umanjuje ucinak ostalih vozaca i velica samo jednog. Treba uzeti u obzir da je Cal dosao iz superbajka i da vozaci dodju odatle bas se i ne proslavljaju kao oni koji su od mladosti u MotoGP-ju. Zao mi je Cala sto od pocetka nije bio u MotoGP i krenuo od nizih klasa jer mislim da bi bio u mnogo boljoj poziciji nego sad i zbog toga ne treba govoriti da je prosecan vozac jer ima slabiju masinu od prve cetvorice i opet ima fenomenalne rezultate jer daje sve od sebe pa cak i vise od toga... sigurno ih ne bi imao da je prosecan. Otvorite malo oci, zaslepljeni ste Rossijem i, kao sto rekoh, umanjujete ucinak ostalih vozaca i nije fer od vas...
                      Ja ne umanjujem uspeh Cal-a, samo sam reagovao na izjavu da je Rossi prosecan vozac sto je apsolutno nedopustiva izjava sto na osnovu rezultata sto na osnovu borbi na stazi. Rossi je jedini pravi trkac trenutno u sampionatu, pravi nedeljni trkac jer nikada nije bio nesto posebno jak u kvalifikacijama ali u nedelju je uvek bio najjaci. Takodje nije vozio ziheraski npr. Valencia 2006. I kad je bio sporiji po tempu za trku mnogo puta u karijeri nije sedeo i rekao 20 bodova je 20 bodova nego se trkao sekao, tempo brzem i na kraju dolazio do pobeda npr. Laguna 2008. Prema tome Rossi je dostigao nivo legende i imun je na bilo kakve kritike.
                      A sto se tice Cal-a on je dobar vozac ali po meni nije nista ni toliko posebno jer sta je radio prosle godine? Dozvoljavao da ga Dovi redovno pobedjuje. Ove godine bezbroj padova a svi ga pravdaju on je kao na ivici, a kao drugi nisu. I jos jedna cinjenica je da fabricka ekipa sigurno nece nikoga da potpise ukoliko taj neko ima zagarantovanih nekoliko padova godisnje. Barem je to moje misljenje...

Comment

Lorenzo dobio odobrenje da ucestvuje u Warm Up-u... Nije to bilo nista strasno...

Comment

Originally posted by meca View Post
                          Cal je samo prosecan vozac koji nema ritam i ne moze da odveze 20 i kusur krugova nikada jednim ritmom i to ce sutra i pokazati!!! Pa da li neko to gleda tamo sta vi mislite pa da je interesantan Yamahi odavno bi on dobio ugovor njima ne treba vozac za jedan ili par krugova on je smesan za fabricku ekipu!!! Surta pobedjuje Rossi mislim da ima veliku sansu!!!!!! go go go go go Valeeee!!!!!!!
                          nadam se Rosijevoj pobedi

Comment

Lorenzo dobio odobrenje da ucestvuje u Warm Up-u... Nije to bilo nista strasno...
                            Da, samo sto gledamo reprize glupih emisija o jos glupljem tenisu a ne Warm Up.

Comment

a00c7c96e08f11e2adac22000a1fbe03_7.jpg evo ga , koliko je to pametno , ne znam....
                              sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Bad news from #Moto2 Warm Up - Takaaki Nakagami broke collarbone in turn 16 crash and is unfit to race. sa zvanicne motogp tviter stranice
                                sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Working...
                                X