Koliko god da ne volim često kako igra Viktor, kao ni sam pristup igri... svaka mu čast za prikazano u reprezentaciju i Davis Cupu. Za jučerašnju pobedu i preokret , danas sa problemom zadnje lože. Svaka čast!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Da li ce Svajcarci izbaciti sampione ? Tesko da ce Wawrinka moci da igra sva tri meca na istom nivou... Ovo je ipak pet setova... Unistice se covek.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Da ali racunam da Berdih moze da izdrzi to... Nebitno. Ako Svajcarci povedu danas bice bas bas zanimljivo sutra .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Bravo momci,bravo Srbija!Iznenadio me je Viktor kako je dobro igrao danas,a i ima problem sa zadnjom lozom,bravo za Viktora!Novak juce rutinski sa servisom kao da je Sampras a Ziki ima male padove ali sve u svemu i on je odigrao dobro.Idemo sad za 2 meseca na pobedu u gostima protiv SAD-a,nadam se da ce Novak igrati!!!
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostBravo momci,bravo Srbija!Iznenadio me je Viktor kako je dobro igrao danas,a i ima problem sa zadnjom lozom,bravo za Viktora!Novak juce rutinski sa servisom kao da je Sampras a Ziki ima male padove ali sve u svemu i on je odigrao dobro.Idemo sad za 2 meseca na pobedu u gostima protiv SAD-a,nadam se da ce Novak igrati!!!
i Ziki ce trebati da se vrati u onu njegovu prepoznatljivu formu , a sto se tice ova preostala dva singla , tu bi trebalo da zaigraju Pasanski i Viktor
Comment
-
Cestitka momcima za pobedu protiv Belgijanaca.
Viktor u reprezentaciji daje svoj maksimum, sto i ovom prilikom dokaza. Cesto je njegova igra na turnirima predmet podsmeha, ali ono sto daje igrajuci za reprezentaciju zasluzuje svako postovanje. Njegov doprinos je uvek maksimalan u skladu sa mogucnostima. Cinjenica da je on doneo pobedonosni bod za osvajanje DC-a, te bi stoga u kontekstu reprezentacije i igre u njoj morao zasluzivati vecu podrsku.
Sledece kolo protiv USA bice duel servis protiv igre. Verujem da igra pobedjuje.sigpic
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostCestitka momcima za pobedu protiv Belgijanaca.
Viktor u reprezentaciji daje svoj maksimum, sto i ovom prilikom dokaza. Cesto je njegova igra na turnirima predmet podsmeha, ali ono sto daje igrajuci za reprezentaciju zasluzuje svako postovanje. Njegov doprinos je uvek maksimalan u skladu sa mogucnostima. Cinjenica da je on doneo pobedonosni bod za osvajanje DC-a, te bi stoga u kontekstu reprezentacije i igre u njoj morao zasluzivati vecu podrsku.
Sledece kolo protiv USA bice duel servis protiv igre. Verujem da igra pobedjuje.
Nemojte mi zameriti sto ga hejtujem toliko - covek mora jos mnogo toga da uradi da bi se iskupio od silnih gluposti koje je pravio krajem 2011 i tokom cele 2012 (barem u mojim ocima). Ali u svakom slucaju jeste doneo dva boda ovog vikenda za nas i zbog toga je zasluzio cestitke - koje su naravno morale biti propracene raznim podbadanjima (barem sa moje strane)
Aj ziveli; i ispade ovo protiv Belgije mnogo lakse nego sto su svi - pa i nasi reprezentativci ocekivali ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Kakva greska Stanislava - samo da ih ovo ne kosta
Ali tu je Rosol da ispravi stvarisigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment