Announcement

Collapse
No announcement yet.

Davis Cup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ajmooooooo!!! View Post
    di je on to rekao, daj mi taj link?
    Rekao je novinarima na W-u da ga ne zovu Tomic,on je Tomik.Pricao je dosta puta i Visko o tome tada.To je potpuno suludo,ali posto momak nema pojma sta prica i radi ja cu postovati njegovu zelju i zvacu ga Tomik!
    Bolje bi mu bilo da se malo smiri i fokusira na tenis posto mnogo moze...

I Youzhny urucio pecivo
    sigpic

Comment

• Bojana hvala za intervju, bas me je oraspolozio mogu ti reci
      ko ce igrati u dublu za Australiju?
      in another life
      I will love you again, RF.

Comment

• Guccione/Hewitt najvjerovatnije.

Comment

• Evo i zvanično

DavisCup Davis Cup
          Novak Djokovic (@Djokernole) withdraws from #daviscup rubber v @nalbandiandavid with
          lower back & rib pain. Replaced by Viktor Troicki
          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Rekao je novinarima na W-u da ga ne zovu Tomic,on je Tomik.Pricao je dosta puta i Visko o tome tada.To je potpuno suludo,ali posto momak nema pojma sta prica i radi ja cu postovati njegovu zelju i zvacu ga Tomik!
            Bolje bi mu bilo da se malo smiri i fokusira na tenis posto mnogo moze...

I Youzhny urucio pecivo
            nisam siguran ali ako i je to su mu vjerovatno rekli iz teniskog saveza australije, to su mu i platili a i za aglosaksonsku verziju ce doci koja reklama vise. sve je to biznis. pa ne moze se buduci australski velikan prezivati tomiĆ mora biti njihova verzija. a ne bi rekao da ne postuje korijene, vec je pricao da ce ici igrati za hrvatsku, trener mu je hrvat kao i menadzer a i sa goranom je jako dobar (bio mu je i u lozi u wimbledonu). a i na terenu se derao ajmooo itd na AO 2009.
            sjecam se sta su radili nasim reprezentativcima rođenim u australiji prije SP-a kad smo igrali sa njima. kao kako su izdajnici itd. vole oni sve prekstavat u australce. to je i normalno za sve zemlje a pogotovo australiju, ameriku, kanadu i ostale iseljenicke zemlje
            Last edited by ajmooooooo!!!; 16-09-11, 14:00.

Comment

• Ocekivano,igrace u nedelju,sad Viktor i Janko trebaju da izvuku bar jednu pobjedu danas,kako znaju i umiju

Pa ne znam,meni je potpuno suludo da kaze da nije Tomic nego Tomik,no dobro,nije mu ovo prvi ispad,a ni poslednji
              sigpic

Comment

• Originally posted by D na kvadrat View Post
                Evo i zvanično
                steta, sad je argentina u prednosti. iako su i troicki i tipsarevic bolje plasirani mislim da su argenci kvaliteniji. osim toga tipsarevic je i umoran vjerovatno.

Comment

• http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=542460 a oni kao nezvanično saznaju iz svojih izvora

Comment

• Kao sto rekoh, mislim da se treba poceti analiza za mec Ferrer- Simon, nema hleba za Gaske-a ... nije gem uzeo cak od 4-3 u 1. setu... ccc..... i opet dobijajte Spance 5-0, danok se placa, pre ili kasnije

Comment

• Ocekivano, sad treba Troicki dobiti Nalbandijana, jer bez obzira sto je Tipsarevic u formi protiv Delpa ce biti teze, a ako odu na 2-0 prvog dana, odosmo i mi iz DC-a...verovatno.
                      "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• I bez ovog zvanicnog bilo je i vise nego jasno da Djokovic nece igrati. Steta jeste ali bolje je ovako. Verujem da mozemo da dobijemo. A citajuci komentare od sinoc, vezano za kosarku, bolje je da ne igra danas nego da eventualno igra i izgubi, jer onda bi on svima bio kriv, isto kao Teodosic, i odmah bi svi zakljucili da je verovatno tacno da je na srecu osvojio USO Cudan smo mi narod.
                        in another life
                        I will love you again, RF.

Comment

• Originally posted by dJOLEX View Post
                          Ocekivano, sad treba Troicki dobiti Nalbandijana, jer bez obzira sto je Tipsarevic u formi protiv Delpa ce biti teze, a ako odu na 2-0 prvog dana, odosmo i mi iz DC-a...verovatno.

Koliko je meč otvoren, ne mora značiti da otpadamo. Dobijemo sutra dubl, i sve spada na zadnji meč Tipsara i Nalbandian-a. Da je nama poen u prva 2 dana i biće ok

Comment

• Originally posted by dJOLEX View Post
                            Ocekivano, sad treba Troicki dobiti Nalbandijana, jer bez obzira sto je Tipsarevic u formi protiv Delpa ce biti teze, a ako odu na 2-0 prvog dana, odosmo i mi iz DC-a...verovatno.
                            Zasto takav nepotreban navijacki pesimizam,pa Janko i Viktor su u boljoj formi pre svega fizicki od Delpa i Nalbija i jos kad tu dodje adrenalin sa tribina bice danas 2-0 za Srbiju

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                              Koliko je meč otvoren, ne mora značiti da otpadamo. Dobijemo sutra dubl, i sve spada na zadnji meč Tipsara i Nalbandian-a. Da je nama poen u prva 2 dana i biće ok
                              da, ali toricki prvo mora dobiti del potra.
                              ja nakon prvog dana ocekujem 1:1. dobjaju toicki i del potro. ali sad bi tipsarevic mogao poluditi jer je u formi karijere a i sigurno si misli da on nije izgubio od djokovica zasluzeno nego samo zbog ozljede. tako da je bas u formi. ali del potro je klasa a on je cudna biljka, vjerovatno i umorna.
                              u subot uce biti 2:1. odlucit ce mec del potro vs troicki, ako argentina to dobije, dobit ce i zadnji.
                              Last edited by ajmooooooo!!!; 16-09-11, 14:08.

Comment

• Boki, nadam se da si u pravu, ali ako padne teret na Tipsarevica i ne daj Boze izgubi, sa 2-0 se tesko vraca, a uz to nismo dobili dubl zadnja 3 meca. Zimonjic kao da ne moze da igra ni sa jednim, ni s Tipsom, ni s Troickim a pogotovo ne s Djokovicem (voleji - losi za dubl)
                                "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

Working...
                                X