Announcement

Collapse
No announcement yet.

Davis Cup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Auuuuuuuu pa ovo ce postati laganica

Bez uvrede za onog Vincigueru i ostale,ali ovo mogu i Bozoljac i Ciric da rese
    Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Ma, da .. I sa Robinom bi ih odrali, a ovako .. pff .. laganica ..

Comment

• Nije mi jasna Soderlingova odluka da ne nastupi
        Pa on dobro zna da njegova reprezentacija nema nikakve sanse bez njega, nema sta pravi patriota...

Comment

• Pa sa njim ili bez njega Svedjani su imali minimalne sanse da nas prodju, tako da je Sod pametno postupio
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Nakon povlacenja Soderlinga mislim da malo ko dovodi u pitanje pobjedu Srbije protiv Svedske... A i Argentina ne bi trebalo da ima problema protiv Kazahstana, igrace i Delpo... Tako da su vjerovatni polufinalisti Srbija i Argentina. E, sad, ovo sam danas procitala u Novostima:

Sa druge strane, jasno je da bi „gaučosi“ u polufinalu bili najveća prepreka našem timu poslednjih godina, ali svakako ne nepremostiva tim pre što bi se taj meč skoro izvesno igrao u na našem terenu, u „Beogradskoj areni“ od 16. do 18. septembra. Naime, poslednji meč Jugoslavija i Argentina su odigrale 1964. u našem glavnom gradu, ali je taj duel „neutralisan“ u računanju domaćinstva ili gostovanja zbog zastarelosti, pa bismo kao nosioci imali prednost da biramo grad, dvoranu, podlogu...
            http://www.novosti.rs/vesti/sport.72...ka-i-Argentina

Zna li neko nesto o ovome, tj. znaci li to da bi taj mec ipak mogao da bude u Srbiji?

Comment

• Ja sad prvi put cujem za to, posebno sto su svi navijali prosle godine za Francusku u SF bas iz tog razloga, posto se znalo da sa Francuzima igramo kod nas, a da bismo gostovali Argentincima

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Sjecam se, zato mi i jeste cudno...
                Ali jos na pocetku godine sam citala neku izjavu Obradovica gdje je govorio ko su potencijalni protivnici i sjecam se da je rekao da postoji neka mogucnost da se protiv Argentine igra kod kuce, ali da je prerano da se o tome razmislja i da treba da se ide korak po korak... Ali se sjecam da mi je bilo cudno, ali da sam bila bas srecna sto postoji mogucnost da Argentinci dodju u Srbiju...

Comment

• Ne znam odakle to,ali postojala je sansa i prosle godine da se igra protiv njih i taj mec je trebao da se igra u Argentini,da je doslo do njega
                  sigpic

Comment

• Hmh, moguce da su Argentinci prosle godine bili nosioci, tj. da bu uoci finala bili ispred Srbije na listi, pa bi onda u svakom slucaju oni bili domacini... Ovo sad lupam, ali mi djeluje logocno... Znam da je Srbija dosta napredovala na listi u posljednje vrijeme, a Argentina padala...

Comment

• Nema to veze,poslednji poslednji put se igralo u Jugoslaviji,a Srbija je to naslijedila,e sad mi nije jasna ova zastarjelost i odakle to odjednom.Da nikad nisu igrali onda bi zrijeb odlucio,lista se tu nista ne pita,ide se po kljucu
                      sigpic

Comment

• Jos je cudnije sto nesto muljaju u nasu korist,obicno su svi protiv nas
                        sigpic
                        http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Originally posted by Dacha View Post
                          Jos je cudnije sto nesto muljaju u nasu korist,obicno su svi protiv nas

Edit: ja ipak mislim da su novinari nesto zabrljali... Mada, ona Obradoviceva izjava, ne sjecam se sad gdje i kad sam procitala, cini mi se da sam cak i na forum negdje postavila... mi je isto cudna...

Comment

• Originally posted by majabl View Post

Zna li neko nesto o ovome, tj. znaci li to da bi taj mec ipak mogao da bude u Srbiji?
                            Po ovoj tabeli sa sajta davis cupa, a koja se slaže kod ostalih parova po pitanju domaćinstava vidi se da smo mi domaćini u potencijalnom meču sa Argentinom

http://www.daviscup.com/itf/web/shar...og_2011_wg.pdf
                            sigpic

Comment

• E sad mi nista nije jasno,po ovome ispada da smo mi domacini, a da se zrebom odlucuje ko ce da izabere podlogu

sigpic

with experience.

Comment

• Sta je ovo, muljaju nesto za nas, stvarno ce biti smak sveta, a prosle godine kad su polufinale igrali Francuska i Argentina bilo je prica da ako Argentina dobije da cemo igrati kod njih

Comment

Working...
                                X