Mi i da posle dubla gubimo 2:1, ne postoji nacin da izgubimo ovaj mec protiv Hrvata
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Ali,veseli komentator...Da imam njegov broj TW sad' bih ga zvala da mu objasnim neke teniske stvari....Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
5 setova...Troicki do sada napravio 36 neforsiranih gresaka.
Andy Murray u mecu protiv Corica, koji je zavrsen rezultatom 6:1 6:3, imao nestvarnih 55 neforsiranih gresaka.
Ne moze se na ovom nivou ocekivati da ti protivnik bas svaki dan dijeli poklone. Jednostavno je Troicki bolji od Corica u ovom trenutku i to je to.
Comment
-
Viktor je fizički jači od Borne i u pet setova ga Ćorić teško može dobiti zato što još nije jak fizički."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Meni najviše žao radi propuštene šanse za 45 bodova,al jbg sam si je kriv,očito da još nemože fizički izdržat mečeve na tri dobivena na barem sličnoj razini,ovako isto je izgubio i na USO ,al ajde barem se trudi i dalje iako se vidi da nemože, dok neki drugi uživaju u americi i boli ih briga
Comment
-
Oduševio me u prva dva seta,kako je staloženo i zrelo igrao.I,drugo drago mi je što ne predaje,što igra do kraja,jer time pokazuje veliko poštovanje i svom timu i protivniku,tj Vići Biće on šampion,samo da malo poradi na kondiciji...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by stefan12 View PostViktor je fizički jači od Borne i u pet setova ga Ćorić teško može dobiti zato što još nije jak fizički.
Comment
-
Originally posted by Mario Ancic View PostMeni najviše žao radi propuštene šanse za 45 bodova,al jbg sam si je kriv,očito da još nemože fizički izdržat mečeve na tri dobivena na barem sličnoj razini,ovako isto je izgubio i na USO ,al ajde barem se trudi i dalje iako se vidi da nemože, dok neki drugi uživaju u americi i boli ih brigaSignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Pao je fizički u trećem setu i Viktor je to na svu sreću iskoristio."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
Comment