Momci su nauceni da sto god rade daju 100%. Sem kad daju krv.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostRealno, najveca ti je nagrada sto ces biti u mom drustvu, nista ti vise ne treba
Ne znam zašto Vladan ne vjeruje u Lajovića. Čovjek je dobro snašao u Sarajevu, znači spreman je na sve Spreman je i za maratonske mečeve
Comment
-
Ne treba potcjenivati nikoga, koliko god to nevjerovatno izgledalo Lajović ima svoje šanse, a i kao što je već neko napisao DC je uvijek rađao junake, zašto se to ne bi desilo i ove godine* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Janko...
Jako mi je tesko,mozda jedan od najtezih trenutaka u karijeri.Pokusao sam zaista sve da zaigram za Srbiju u ovom mecu ali nije islo!!!Imamo sjajan tim i uveren sam da idemo do titule!SRBIJA
If he plays the doubles on Saturday, @nenadzim will become the oldest player to contest a #DavisCup World Group Final!Last edited by miloolja; 14-11-13, 17:37.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Tesko ce biti,svima je jasno, ali nema mesta pesimizmu,reprezentacija ce sve dati od sebe,a na nama je da da ih bodrimo,da huci Arena..idemo na pobedusigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Realno gledano imamo sanse samo ako BozlJack bude servirao kao nenormalan ... i nas dubl uspe nekako (najvise zbog prednosti domaceg terena) da dobije njihov... Na Novakova dva boda racunam ... I to je to nema dalje ...
Realno gledano sanse su nam male, ali jade da ispratimo i to pa da vidimo ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by ivkebgd View PostReprezentacija = Novak ili ti Sam protiv svih,mi nemamo nikoga osim njega
Nole je jedan,ostali su dali svoj doprinos,sada nazalost povreda Tipse,suspenzija Viktora.Tu su Ziki i Ika,nikad se ne zna sta moze da bude,a ovi mladi ce se truditi koliko mogusigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
Comment