Pa dobro,i nije bas on kriv sto to nije zavrsio ranije,Raonic je pogodio dve Bh paralele i uzeo brejk..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
V.Britanija se posle pet godina vratila u Svetsku grupu Davis Cupa, posto je u Plejofu obezbedila pobedu protiv Hrvatske od 3:1.
Odlucujuci poen za Britance doneo je Andy Murray, koji je savaldao Ivana Dodiga 6/4 6/2 6/4 ..
Hrvatska ce ovim ispadanjem propustiti Svetsku grupu, prvi put posle 2007.godine ..
Comment
-
Originally posted by mareliverpool View PostPa dobro,i nije bas on kriv sto to nije zavrsio ranije,Raonic je pogodio dve Bh paralele i uzeo brejk..
Evo ponovo brejka, valjalo bi sada da zadrzi ovo ..
HVala bogu da nije sad pao ribrejk ..Last edited by Lord Aleksoni; 15-09-13, 15:31.
Comment
-
Ma dobro,ovde se i ocekuje pobeda,ali mi je Tipsa nesto sumnjiv..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Imam ja, ali ne mogu da gledam.
Blokirani mi strimovi na poslu, a nisam uzela laptop, jedino da pokusam s telefona da vidim hocu li imati srece.
Ma nema sanse da Tipsa zezne stvar kad od njega zavisi mec, pa i u polufinalu protiv Ceske je on rijesio stvar... Pospisil ga nema cime dobiti, Raonic je drugo, njega Jankela nikad nije dobio, ali pred svojom publikom i kolegama iz reprezentacije, kad od njega zavisi mec, sanse da Jankela izgubi mec od igraca koji je nekoliko klasa ispod njega su stvarno minimalne...Last edited by eM; 15-09-13, 15:53.
Comment
-
Novi brejk,to je to..Cekamo Janka..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostNovak ga salta u trecu brzinu kao po obicaju
Comment
-
Ocekivao sam pobedu Novaka, ale ne bas ovako ubedljivu ...
Verovatno je Novak odigrao na malo visem nivou nego sto sam ja ocekivao, a Milos na malo nizem - ocigledan epilog ....
Bravo Novacesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ma tako se igra za Srbiju,bravo Nole!Sad Janko idemo na pobedu,mozes ti to!!!
Comment
Comment