Kakav dan na Wimbledonu, toliko predaja, poraz Šarapove, ukoliko dođe do poraza Federera (znam da neće, ali se iskreno nadam da hoće) to će biti veliki šok za turnir, nadam se da sutra neće biti problema i da će Nole to lako da riješi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2013. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma Stahovski mi toliko lici na Rosola da je to neverovatno... Pa Federer ne moze da ga probije na mrezi teorije nema...sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by proudNolee View PostTo me i zabrinjava, bojim se da će u jednom trenutku morati da dođe do malog pada, sa ovakvom igrom u potpunosti je zaslužio pobjedu, i ja se iskreno nadam da će doći do nje, u bitnim trenutcima je najjači.
Comment
-
Originally posted by proudNolee View PostTo me i zabrinjava, bojim se da će u jednom trenutku morati da dođe do malog pada, sa ovakvom igrom u potpunosti je zaslužio pobjedu, i ja se iskreno nadam da će doći do nje, u bitnim trenutcima je najjači.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
Comment