@shminka, pa da, zato se i pitam, meni je onako bio ubedljiviji, svesni smo bili da nije bio bas za maratone, ali je to resio vremenom, zasto je morao da menja, ne kontam. Navijam za njega svejedno, ali onakav mi se mnogo vise svidja. Doduse, 2011 je bio agresivniji i efikasniji nego sad, da je nastavio tako ne bih postavljao ova pitanja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2013. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Miki90 View PostJel postoji neki poseban razlog zasto je Novak promenio reket, a samim tim i igru, osim novca tj milionskog ugovora? Pitam iz razloga sto sam nedavno gledao mec Djokovic-Federer na AO 2008. A pogledao sam samo zato sto bese davno pa rekoh, aj se podsetim tog perioda kad je bio mlad i napaljen. I zaista, imao sam sta da vidim. Pogledao sam cak i sinoc opet neki produzeni highlights istog meca, to je tenis koji je mnogo eksplozivniji i lepsi za oko od ovog danas. Doduse, ima i danas dobrih momenata, ali to nije njegova stalna igra. Cesto u poslednje vreme se povlaci u defanzivu, zasto danas nije diktirao vise, i protiv Berdiha narocito, ostaje da se pitamo. Da je nastavio u onom pravcu i na to dodao danasnju fizicku spremu, gde bi mu bio kraj? Mozda je tema za opste diskusije, ali eto, hteo sam sinoc da pisem tamo, ali ovaj mec je podstakao dodatno, pa pisem ovde, ako treba, neka neko prebaci tamo.
Danas je agresivnost najvise nedostajala, zamisli onog shotmakera iz AOa 2008. kako bi smao pregazio Del Potra u razmjenama, umjesto toga smo dobili da se ne pita u razmjenama...sigpic
Comment
-
Originally posted by shminka View PostOstaje samo pitanje kako Novak misli dobijati razmjene protiv Murraya...kad Delpa nije mogao setati kako treba
Nasmešniji mi je Višković koji se svaki put čudi što Novak ne izlazi na kraj u razmenama... no, o tome ću da razmišljam sutrasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostTo je ono što mene brine najviše, a tako je bilo i sa Čehom, samo što onaj nema pojma...
Nasmešniji mi je Višković koji se svaki put čudi što Novak ne izlazi na kraj u razmenama... no, o tome ću da razmišljam sutra
Comment
-
@Vladane, ovo danas nije uopste dobar odnos ofanzive i defanzive. Bio je drcniji i odlucniji tad. Secam se te izjave da je bio mladic koji zmureci udara najjace sto moze, i ajde razumem da to tako ne ide kroz celu karijeru, ali zasto se osvne malo na 2011. Pogotovo na prvi deo sezone. Onaj nivo na IW/Miamiju je bio lud, koliko bagela je podelio. To je bilo to, ofazniiva po defaultu, defanziva kad ga protivnik natera. Sada je vise obrnuto. Nedostaje mi takav Novak.
dopuna: neko rece da igra s vise spina i da zbog toga izgleda defanzivnije, jeste, ali ja govorim o tome da je stajao blize osnovnoj, ulazio u teren, rano hvatao loptice, nije se plasio da salje loptu u uglove, danas sve vise igra kroz sredinu cak i kad ima sansu da provoza protivnika.Last edited by Miki90; 05-07-13, 20:01.
Comment
-
Originally posted by Miki90 View PostOvo danas nije uospte dobar odnos ofanzive i defanzive. Bio je drcniji i odlucniji tad. Secam se te izjave da je bio mladic koji zmureci udara najjace sto moze, i ajde razumem da to tako ne ide kroz celu karijeru, ali zasto se osvne malo na 2011. Pogotovo na prvi deo sezone. Onaj nivo na IW/Miamiju je bio lud, koliko bagela je podelio. To je bilo to, ofazniiva po defaultu, defanziva kad ga protivnik natera. Sada je vise obrnuto. Nedostaje mi takav Novak.
Uglavnom je sve jasno kad pocne mec, kako ga pocne tako ga i zavrsava, ne mijenja gotovo nista u igri, tako je takticki pripremio mec i to je to.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by shminka View PostNajpametnije ti je da sad svim silama za Jerzyja navijas...da ne moras brinuti o izmjenama
Teško da ću taj san da ostvarim, iako verujem u čuda... ali rekla sam o tome sutra
E da vidimo njihov TBsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment