Originally posted by Dale
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2013. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Komentarisao sam cini mi se i kad je Djokovic vodio 2-1 , a i juce kad je Lisicki dobila ..
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOd covjeka koji je konkurisao za Edbergovu nagradu do ovoga. Treba da se stidi, ja ovakvog Delpa nikad nisam gledao, nisam za njega navijao.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostFkt vam je nidje veze prica za foliranje...momak ima povezanoo koljeno...ali se nije uopste prenemagao i pokazivao znake slabosti...
Umoran je...ko to ne vidi, nece da vidi...a to sto ga je Novak takvog umornog vratio u mec je druga stvarOVAKO
Comment
-
Originally posted by SnakeEyes View PostI dalje Delpo trci kao lud kada treba, ne sme Nole nikako da se opusti, ima jos dosta snage Delpo.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostIma taj vise snage nego svi ostali zajedno na touru, samo naivne moze zavarati. Neko ko ima bilo kakav problem ne krece se ovako. Jbt moracu da navijam za SKota u finalu, dotle je dosloDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostTraze se svakakvi izgovori brate, jer niko ne moze da bude bolje od Novaka neli? Ili igrac folira, ili je ciganin, a Noleta je svakako najaci, njega niko ne moze da dobije.
Comment
Comment