Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Ako je na Novak uticao mec protiv Delpa za finale onda on ne trenira dobro. Novaka mentalno moze izvuci samo DC, za USO nece nista promijeniti, a ovo nije dovoljno za titulu.
    Morace upravo to da radi ! Secate se kad je Rafa gubo od Noeta 2011, i na konf. je stalno govorio mozda izgubim i 6 i 7 mec, ali cu da nastavim da treniram pa ce doci i mojih pet minuta. I doslo je posle neverovanog meca na AO 2012, ja i dan danas ne znam kako je Nole to dobio dosla je njegova sljaka i pobeda u MC, Rimu i RG. Ali decko je znao da nesto ne stima i nastavio je da trenira, dobro on se na neki nacin i unistio jer ga on i preteruje, ali je on radnik. A kod Noleta sam i malopre reko, Te los dan, te vetar, sunce itd. Mora te misli da izoluje u glavi i da vec posle DC krene u opasne treninge sa teniskom lopticom. To je jedina dobitna kom. u ovom momentu i kad iduci put igra sa Andijem, da mu polako ponovo zadaje domace zadatke, jer je ocigledno Andi ove uspesno resio. A taj mec je najverovatnije na USO. Znaci, nema novog letovanja od dvadeset dana, pa onda na Americku turneju i tu ponovo porazi, pa na USO okrnjen i podbaci. Vreme prolazi Andi i Novak mogu da vladaju jos tri god. i cao dolaze novi, jaci, spremniji, a istorija se pise samo jednom. Vajda treba da mu podvikne, ali meni se cini da je vajda mek covek i svi aminuju Noletu. Nije autoritet, kao Lendl sto je Andiju.

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
      Pozvao druga koji radi u Meridian,mislio da se sprdam,on poslao na slobodnu igru i uzvratili mu- tiket nije prihvacen vjerovatno su mentoli pomislili da je u pitanju neka montaza haha
      e jbg......a Stance pobedjuje..trebao si licno otrcati na salter!!..moja "skwo" je izgleda nepogresiva....tako je bilo i danas,tipuj Mareja,izgubice Novak..rekoh ja,sta znas ti ko je Marej uopste,ajd za Novaka si cula naravno..na to ce "skwo",igraju u Engleskoj a ti Englezi ce se uvek praviti "englezi"..ispade da je u pravu,nazalost..
      sigpic

Comment

• Cini se da Novak nece zapinjati sa treniranjem dok ga neko opasno ne pritisne u borbi za broj 1.poziciju, uljuljkala ga je ova velika bodovna prednost nad rivalima i jedva cekam da vidim odgovor kad mu gori pod nogama, to ce ga verujem malo trgnuti iz ove letargije jer izgleda da mu ovi njegovi pricaju samo ono sto on zeli cuti a malo onih neprijatnih stvari koje trenutno ne idu kako valja

Comment

• Ode covjek na odmor

Comment

• vratio bih se na post na devedeset i nekoj stranici ove teme gde se pominje povratak dr. cetojevica, i kako bi to pomoglo novaku...

medjutim, ja ne vidim zasto bi to imalo uticaja na novaka kad je cetojevic njemu pomagao sa ishranom i dijetom, ono sto novaku treba je psiholog I psihijatar da mu poprave psihu

Comment

• Nece ga ni Cetojevic ni psihijatar uciti kako se igraju voleji i kako se udara ravan FH

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
                vratio bih se na post na devedeset i nekoj stranici ove teme gde se pominje povratak dr. cetojevica, i kako bi to pomoglo novaku...

medjutim, ja ne vidim zasto bi to imalo uticaja na novaka kad je cetojevic njemu pomagao sa ishranom i dijetom, ono sto novaku treba je psiholog I psihijatar da mu poprave psihu
                Preteruje se s tim psiholozima, psihijatrima etc. Novakov problem je igra, sto nije njihov fah.
                Last edited by Navras 16950; 08-07-13, 00:00.
                Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• kako objasnjavas onda to nemogucnost da se potvrdi brejk i gubitak seta posle vodjstva od 4-1 odnosno 4-2 ?

Comment

• Nemogucnoscu dominiranja relija na travi

Comment

vratio bih se na post na devedeset i nekoj stranici ove teme gde se pominje povratak dr. cetojevica, i kako bi to pomoglo novaku...

Ja sam to pomenuo a i stojim iza toga da bi bolje igrao da je on tu,ne stalno al eto na nekim vecim turnirima a posebno na GS-ovima. Sredio ga je jednom i mislim da bi opet,evo malo prochitaj o chemu se radi ...
                      http://www.magicnobilje.com/broj_75/igor-cetojevic.html
                      SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Gledate li reprizu...Marejev fh je stvarno ubitacan...ali 2 servis je raspad
                        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                          e jbg......a Stance pobedjuje..trebao si licno otrcati na salter!!..moja "skwo" je izgleda nepogresiva....tako je bilo i danas,tipuj Mareja,izgubice Novak..rekoh ja,sta znas ti ko je Marej uopste,ajd za Novaka si cula naravno..na to ce "skwo",igraju u Engleskoj a ti Englezi ce se uvek praviti "englezi"..ispade da je u pravu,nazalost..

Sad cemo da vidimo,ja sam rekao Memo ili Sha a tvoja skwo je tipovala na Stankicu,evo josh koji min znacemo ;)
                          SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            2 pobjede na 7 GSova poslije 2011...to stvarno nisam ocekivao
                            Na ovo sam zaboravio da odgovorim.Ja ne znam kako je neko mogao ocekivati sezonu 2011 da se ponovi,jer se jednostavno mora imati malo srece da se to desi SF USO 2011,i Nadal je imao takvu jednu sezonu e sad Fed je imao vise takvih sezona ali Gonzalez,Rodik Hewitt i ostala druzina su razlog toga.

Jer Novaku nije lagano,i on bi sigurno sve osvajao da igra u prajmu od 04-07 godine.Svaki GS je prica za sebe,na svakom GS drugi igrac iz velike cetvorke zapne ima jednostavno veci voljni momenat i mnogo drugi stvari tako da su ova dva GS sasvim realna

EDIT: Ovim ne omalovazavam Fedove GS titule vec kazem da bi tesko uzimao 3 po 3 svake godine da je imao ovakve igrace
                            Last edited by DinoFC; 08-07-13, 00:10.

Comment

kako objasnjavas onda to nemogucnost da se potvrdi brejk i gubitak seta posle vodjstva od 4-1 odnosno 4-2 ?
                              Pa upravo zbog toga sto igracki stoji lose i nema poverenja u udarce. On i kada je dolazio do prednosti nije to bila neka spektakularna igra, nije tu bilo nekog podizanja nivoa, bar ga ja nisam video. Previse oslanjanja na servis tokom citavog turnira i nije slucajno sto je bas danas zakazao. Preko puta najbolji riterner na svetu, uz njega, a ako ne ubaci prvi tek tad nema cemu da se nada jer je u razmenama totalno inferioran. Svestan svega toga, krenuo je i psihicki da se raspada. Da je igra bila bolja i glava bi bila na mestu, ne vazi obratno.
                              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Dajte Feda u njegovom prajmu i dajte mu danasnje igrace....osvajao bi sve redom..osim RG. Gospode da su mu protivnici bili Verdasko ,Janovic, Ferer, Tipsa.
                                Pa danas se bre 1. teniseru najvise pominje kao kamen spoticanja Tomi pre finala.. C- mon
                                sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

Working...
                                X