Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ali dvoranski,shto znachi da prizeljkuje kishu u finalu !
    SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Ako bude kise, osvaja Wimbledon sigurno

Comment

• Evo vidjecemo,mislim da je sve namjeshteno da on i Janowicz igraju glavni mech nezvanichnog prvenstva svijeta.
        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          To što je Pilić izjavio je, malo je reći, sramno! Zapravo, ne postoji riječ koja opisuje toliku količinu gadosti i pakosti u toj izjavi. A nakon ovoga, o njemu je teško bilo što reći a da se ne kosi sa pravilima ovog uvaženog foruma.
          Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Dva puta nestaje na duzi period i vraca se jaci nego ikad. Radio je sa Fuentesom i zna se da ima mnogo sportista koji su se dopingovali, a cijela imena nisu izasla u javnost niti ce neki naredni period. Christophe Rochus ga je isto potkacio kad se povukao, cinjenica je da Pilic nije prvi koji povlaci to pitanje. Mnogi komentatori su pricali tokom one prve pauze kad je smrsao nenormalno, izgubio svu misicnu masu da se cisti, a vratio je misicnu masu nestvarno brzo. Ja i dalje mislim da nije, ali da je sumnjivo sumnjivo je.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Dva puta nestaje na duzi period i vraca se jaci nego ikad. Radio je sa Fuentesom i zna se da ima mnogo sportista koji su se dopingovali, a cijela imena nisu izasla u javnost niti ce neki naredni period. Christophe Rochus ga je isto potkacio kad se povukao, cinjenica je da Pilic nije prvi koji povlaci to pitanje. Mnogi komentatori su pricali tokom one prve pauze kad je smrsao nenormalno, izgubio svu misicnu masu da se cisti, a vratio je misicnu masu nestvarno brzo. Ja i dalje mislim da nije, ali da je sumnjivo sumnjivo je.
              Izvini, ali meni ja ta priča toliko neozbiljna da nemam komentar. I sam znaš koliki sam "njegov fan", ali optužiti bez i najmanjeg dokaza može samo baraba. I još kaže da on to ne kaže, ali da mu je sumnjivo jer želi da izbjegne tužbu pa ovako kukavički napada. Pretpostavljam da je izmišljen doping koji skraćuje poene čisteći linije iz forhenda kako je to on uradio na Roland Garrosu protiv Đokovića. Daj, ne budimo smiješni. ATP mu je žestoko pomogao u karijeri time što je usporio sve podloge (neke i promijenio), ali ja ne mogu ni pomisliti da kažem kako je to baš sistematski zbog njega rađeno jer se sa usporavanjem krenulo ranije i samo se nastavilo dok se on teniski razvijao. Eto, čak da to mislim ne bih smio svoju sumnju javno izreći, iako tu ne bi bilo ništa strašno. O nelegalnim radnjama da ne govorimo jer treba imati poštovanja prema sportistima. Koliko ta teorija zavjere zvuči jadno, sad ću napraviti svoju:

"Đoković 2011. Dobijao Nadala na svim podlogama. Dobijao ga je na fizičkom planu. Dok Nadal samo što ne padne od umora, Đoković izgleda kao da je tek počeo meč. Slučajno, a? Dr Četojević, dijeta? 'Ajte molim vas. Ne budite naivni"

Da budem do kraja jasan, ovo sam upravo smislio da bih pokazao koliko svaka teorija zavjere zvuči logično, a besmislena je. Jednom je, iz svoje mržnje prema Federeru prije par godina, Bošković rekao da je u toalet pauzi u jednom meču koji je Federer dobio (ne mogu se sjetiti koji je to meč) on nešto popio i napravio facu u stilu "nije teško zaključiti što je popio". Čemu to?
              Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Ma znas odlicno i ja koliko ga volim ali nikad nisam vjerovao da se dopinguje. Iskreno se nadam da to nije istina jer bi to bila takva samarcina prvo ovom prelijepom sportu, a drugo po automatizmu bi uticalo i na igraca za kojeg navijam(kao i za tvojeg) i to bi tek bio problem.
                Ali su ga jasno i Roger i Andy potkacili na pcoetku godine govoreci izmedju redova da su potrebne bolje provjere, pa je on onako izrevoltrirano odgovorio
                "If Roger and Murray decide tomorrow that I’ll need to be tested weekly, that’s no problem at all. Great. Life is beautiful, perfect"
                Ali bez dokaza je stvarno gliupo pricati, a dokaza nema. Ako ih i bude bice to masu godina posto zavrsi karijeru, a tada jednostavno nece biti ni vazno. No opet kazem to bi bilo uzasno, ne samo u njegovom slucaju.
                A Novak je drugi na tapetu, ne u toj mjeri naravno, ni blizu ali ima onih koji i njega vezuju za doping.

Pusti Boskovica, njemu mrznja ne da, a i nije nesto bitan, ali kad igraci(bivsi i sadasnji) pricaju o tome to je ipak drugo, iako znamo da su i oni cesto zaslijepljeni i sujetni do bola. Ovo drugo pogotovo.

Tako da ne vjerujem da se dopinguje, ali ne vjerujem ni da su mu unistena koljena, mislim da je veliki takticar, ustvari vise El Tio koji vuce sve konce ali da ne otvaramo sad tu pricu.
                sigpic

Comment

• Ni ja ga ne volim ali ne mislim da se dopinguje...

Mislim isto sto i Vladan. To bi prvenstveno bio samar ovom prelepom sportu a onda i Federeru i Novaku...

Mislim isto za Agasija... On je priznao ali posle duzeg vremena ... To je stvarno bilo jako glupo i nadam se da Nadal nije pao na taj nivo...
                  sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Evo ga danasnji raspored

Niskikori vs.Seppi

Zemlja vs.Del Potro

Gulbis vs.Verdasco

Kubot vs.Paire

Monaco vs.De Schepper

Troicki vs.Youzhny

gasquet vs.Tomic

Anderskon vs.Berdych

Sijsling vs. Dodig

Lopez vs.Haas

Ferrer vs. Dolgopolov

Djokovic vs.Chardy

Comment

• Meni u celoj ovoj priči najviše bode oči Operacija Puerto i uništavanje njenih dokaza.

1. maj 2013. - Madridski sud u utorak je doneo odluku da svi dokazi iz slučaja „Operacija Puerto“ o sistematskoj distribuciji dopinga budu uništeni.

Svetska anti-doping agencija (WADA) istakla je razočaranje tom odlukom, pošto se očekivalo da će dokazi biti predati drugim sportskim telima na dalje istraživanje, i najavila žalbu.

Španski doktor Eufemijano Fuentes, prvooptuženi u tom slučaju, istog dana je osuđen na godinu dana zatvora i četiri godine uslovno.

„Operacija Puerto“ otkrivena je 2006. godine, i prvobitno se mislilo da su u nju umešani samo biciklisti, ali je tokom istrage pronađeno više vrećica krvi od sportista iz još nekih sportova. Pošto je tek kasnije doping zabranjen u Španiji, Fuentesu se sudilo za ugrožavanje javnog zdravlja.

Odluka sudije da ne omogući ostalim anti-doping organizacijama dalju istragu dokaza protiv Fuentesa, uništila je nadu da će ostali sportisti koji su bili umešani u ilegalni doping biti otkriveni. Sam Fuentes je istakao da je radio sa brojnim fudbalerima, atletičarima, teniserima i bokserima.

„WADA je pažljivo razmotrila odluke koje je doneo Sud u Madridu povodom „Operacije Puerto“, rekao je generalni direktor WADA Dejvid Hauman, „Odluka da se naredi uništenje svih dokaza nas je razočarala. Sam pristup tim dokazima motivisala nas je da se uključimo u ceo slučaj. Mi tražimo adekvatne kazne za prevarante koji su koristili usluge doktora Fuentesa“.

Španska anti-doping (AEA) agencija je već najavila žalbu protiv odluke, a isto bi mogla da učini i WADA. Rok za žalbe ističe 17. maja.
                      A Nadal je reagovao na to ovako:

"Mislim da odluka suda nije dobra za bilo koga. Korist od toga imaće samo oni koji su varali. Ovim se vređaju španski sportisti i sport generalno"
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Dobar tenis danas

Comment

• nema kise cijeli dan

Comment

• ludi sta mislite hoce li biti taj brejka u mecu izmedu sijsling i dodig? ja mislim da ce verdasco pobediti Gulbis .. previse greska pravi gulbis a i taj negavi FH izglede nogo loso ..

Comment

• Originally posted by Toshe View Post
                              ludi sta mislite hoce li biti taj brejka u mecu izmedu sijsling i dodig? ja mislim da ce verdasco pobediti Gulbis .. previse greska pravi gulbis a i taj negavi FH izglede nogo loso ..
                              Dobija Gulbis u 4 seta.
                              sloboda ili ništa

Comment

• Djokovic danas objasnio sta da ocekujemo od njega na turniru...svaka cast za pruzenu partiju
                                Crno-Beli!

Comment

Working...
                                X