Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Federer ima sjajan pasing, njegov problem je kretanje, sto se pasinga tice on koristi i najmanju sansu sa oba krila da prodje igraca, najvise cudo sto onaj dan nije mogao iako je imao sansi ali kad noge ne rade kako treba onda je sve drugacije.
    Roger ima los ritern, ocajan sa BHa ali je kasno u ovim godinama nesto da mijenja

Po BBC prognozi citav dan kisa po accuweatheru bice 4-5 sati bez kise ili sa manjom kolicinom, najveca sansa da se igra od 15h do 17h po nasem
    sigpic

Comment

• Navodno kiša staje oko 14h po lokalnom vremenu
      sutra šanse za kišu 100%, prekosutra osetno manje 90%
      Last edited by pecaros; 28-06-13, 13:10.
      sigpic

Comment

• Najveci problem je tvrdoglavost! Stoje i losije kretanje i slabiji retern i odlicni protivnik...ali najvaznija stvar je ta da uopste nije bio u ritmu. Neki dan je recimo u Halleu izjavio da je on takav igrac kojem ne treba 10 CC FHa da bi usao u ritam...nego ih moze odmah udarati bez ikakvih problema...

Moram je forsirati duze razmjene udaraca u svojim servis gemovima kako bi usao u ritam...on od lakih gemova nije imao nista...osvajao ih je bez problema...ali nije ulazio u ritam...

Novak i Rafa bi tezili tim duzim razmjenama...samo bi trazili dubinu...razvlacili protivnika i cekali da fizicki padne...ne i Roger

Comment

• Nece ovi retardi dozvoliti da se igra u nedelju, oni i njihova tradicija.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Nece ovi retardi dozvoliti da se igra u nedelju, oni i njihova tradicija.
            Nema teorije to da se desi, pa makar se W igrao i do utorka, 9 jula.
            OVAKO

Comment

• Rogera su slali u penziju i sa 26-27 godina, ali je on i tada bio tvrdoglav da promijeni nesto u svojoj igri, a da je mogao mogao je. Kasno se sjetio, sad tijelo ne prati glavu, sto je i normalno.
              sigpic

Comment

• Great that Janowicz is gonna play at the centre court... he's maybe already considered one of semifinalists :-))))
                Much better to watch him than claycourt player Ferrer.
                And my favourite Laura is gonna play there too. :-))))

Still the rain sucks:-(

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Rogera su slali u penziju i sa 26-27 godina, ali je on i tada bio tvrdoglav da promijeni nesto u svojoj igri, a da je mogao mogao je. Kasno se sjetio, sad tijelo ne prati glavu, sto je i normalno.
                  Sto je fkt smijesno...ali je bilo tako
                  Znaci Novak jos godina dana i penzija

Comment

• Sonja povukla nogu, krećemo sa internacionalizacijom
                    應該去釣魚。網球將運行至週一。
                    sigpic

Comment

• Shminko ovaj tvoj ne moze ni u zenskoj konkurenciji nista

sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Sto je fkt smijesno...ali je bilo tako
                        Znaci Novak jos godina dana i penzija
                        Ma Role igra sa najvecim pritiskom skoro od starta svoje karijere, prvo je bio mlada nada koja nikako da se dokaze, pa kad je uzeo 2,3 slema odmah su pocele price kako ce on oboriti Samprasov rekord, a kad je 2007. godine izgubio malo vise meceva, odmah su poceli da mu predvidjaju kraj i da ga salju u penziju. A da ne pricam o tome kako je sve do 2009. godine konstatno dobijao pitanje da li ce ikada osvojiti RG
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• 不要錯過週日Fedal。
                          sigpic

Comment

• Zanima me nesto pa ako neko zna.Bio sam na zvanicnoj stranici Wimbledona i hteo sam da pronadjem informacije ko sudi koji mec i nigde to ngde nisam uspeo da nadjem,mislio sam kad pocnu mecevi pisace medjutim opet nista,Jel postoje negde takve informacije?

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                              Ima on i sada igru za S&V, samo nema kretanje da to isprati. A sa Samprasom je igrao jednom i to u 4. rundi kad je jos uvek trava koliko toliko ocuvana. U Halleu je brza trava i manji odskok ili barem isti kao prve nedelje Wimbledona.

Passing udarci nikada nisu bili problem za Rogera, uvek je bio kao sniper kad bi ga pritisnuli za S&V igrom. Ovo jednostavno nije ni senka Federera
                              Dobro, to sa Samprasom je bilo na staroj travi koja je promijenjena nakon tog Wimbledona, ali on je s & v igrao u ogromnom procentu 2003. kad je osvojio prvi Wimbledon (U finalu, ako se dobro sjećam, 90 % nakon prvog, a 40 % nakon drugog servisa). Tad je trava već bila usporena, ali dosta brža nego sada, naravno. Međutim, ubrzo nakon tog osvojenog Wimbledona pročitao sam njegovu izjavu gdje kaže da svoju budućnost vidi na osnovnoj liniji, a nikako na mreži. Mislio sam da to neće važiti za Wimbledon, i mislim da nije ni trebalo, odnosno da nije bio plan. Već 2004. u Halleu je govorio da mu treba malo mečeva i da će sve češće igrati s & v kako vrijeme bude prolazilo. Ipak, sve je to odlagao. Na Wimbledonu te 2004. je takođe bio plan da se postepeno ide ka s & v. Odlagao je to idući na mrežu samo povremeno. U četvrtfinalu ga je zapao, za njega tada još nezgodni, Hewitt. Neizlazak na mrežu je pravdao time što se bojao od Hewittovog returna. I u finalu je protiv Roddicka takođe koristio sličan izgovor govoreći da je u odnosu na prethodnu godinu Roddick popravio backhand return i da ga je bilo strah. Tu je, inače, taktika bila pogrešna. Bio je u rezultatskom zaostatku i sjećam se da sam gledao BBC-ev prenos. Spasila ga je pauza zbog kiše a u toj pauzi je Pat Cash komentarisao kako mu nije jasno zašto ne ide više na mrežu i da će ga to pitati lično nakon finala. Sam Federer se u toj pauzi konsultovao sa svojim saradnicima (budući da trenera nije imao te godine) da li da ide na mrežu više. Nakon pauze je izlaske na mrežu povećao (ne drastično, ali povećao). Pobijedio je, ali nekako jedva. Već iduće godine je tehniku igranja sa osnovne linije na travi usavršio, a pošto je ona bila sve sporija nije bilo potrebe za odstupanjem od stila kojim je igrao na drugim podlogama. Serve & Volley je bila prošlost za njega a usporavanje trave mu je pomoglo u toj odluci (na njegovu žalost to je više pomoglo kasnijim direktnim konkurentima za koje se nikad ne bi moglo pretpostaviti da mogu igrati dobro na travi).
                              Mada, on nikad nije bio klasični s&v igrač. Priznao je da je dok je bio vrlo mlad a vidio da mu BH ne štima to radio iz očaja.
                              Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Otkriveni tereni?

Grisa i Zemlja danas ganjaju Mahuta i Isnera ;)
                                Last edited by shminka; 28-06-13, 14:10.

Comment

Working...
                                X