Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 2003. Nadal izgubio 3:0 poslednji put do Darcisa prekjuce (Srichaphan), da bi dva dana kasnije Roger izgubio najranije na Slamu od 2003.
    Nema nista smjesnije od statistike na Wu, tu svi imaju 500 vinera i par gresaka
    sigpic

Comment

• Jos sutra da Bobi odigra mec zivota i celi 95% foruma trazi novog miljenika za titulu na W-u
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Bobby i pored meca zivota treba da pjeva ako otkine set
        sigpic

Comment

• Originally posted by Prle!
          Zato moramo biti zajedno, dvije, a pogotovo 4 glave su jače nego jedna.

@miloolja je raja, cura ima ono nešto, ali je svoju šansu za 'podjebavanje' prokockala na RG-u, sad je WB i došlo je naše vrijeme. Mi zahebavamo, vi šutite.

Haj, pošto je fan tema, neću više off-topičariti. Čestitke Feđi na odličnom turniru.

Vidi boga ti što se ovaj Prle! razmahao, mnogo pričaš, nije to dobro po tebe...... ahahha... dobra ti i ova... čuj da ćutim...

Bobi, Bobi, Bobiška... samo da peva i to pre meča što je na CC-u... i to na sav glas...
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• ivo karlovic ‏@ivokarlovic
            Finally the grass seems fast and im not there. Shiiii..
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Sta se bre desava ovo, odem jednom na tenis ispadne Nadal, odem drugi put ispadne Role... ne smem vise da idem...mada ako se ide po rang listi mogao bih jos samo jednom da odem

Jos mi ortak oba puta javlja i ja se ubedjujem sa njim pola sata i ne verujem mu
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• @Mila Olja

Pjevaće on, ali pobjedničku.

Ako ništa, mogu ti garantovati 'rame za plakanje' posle meča. Dolazim na Novakovu temu da te maksus utješim. Ako primate IPP-ove.

Inače, where is the Sonja ?! It's not funny without her.

Neka mi oprosti budućnost tenisa, zajedno sa CW-om, ali sutra sam uz Blakea. Pobjeda Llodre bi me ponovno najviše obradovala, još jedan genije na mreži bi odlično došao u 3. kolu.

Haas mora meč riješiti u 3, neophodno je da bude odmoran za spektakl. Dimitrov će dijeliti lekcije iz 1HBH-a, a Novak iz 'klizanja na travi'.
                “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Ovo je bas nenormalno. Ajde jednog favorita da izbaci autsajder, ali dvojicu i da su ta dvojica Fedal to je bas senzacija. Naravno da nisu ni jedan ni drugi rekli poslednju rijec, glupo je pricati o kraju ere jer ce oni i dalje biti tu i sigurno nece ispadati u prvim rundama ali ce ovaj turnir ostati zapamcen kao jedna vrsta prekretnice.
                  Ostatku toura mora da bude jasno da mogu da pobijede najbolje, da nema predaje, nema nepobjedivih. Sve jedne te iste face u zavrsnicama velikih turnira, sve jedni te isti osvajaci. Ove godine se na Slamovima nije nista promijenilo, ali jeste na Mastersima, i to je nesto.
                  Od danas se mijenjaju neke stvari i na Slamovima. Nije isto igrati na dva ili tri dobijena ali se moze i na tri dobijena, Darcis i Stakhovsky su nam to pokazali. Visio je Roger i ranijih godina u prvim rundama, visio je i Djokovic, Murray, Nadal ali su se izvlacili, a uglavnom je to izvlacenje zahvaljujuci protivnicima. Ne odvaja mnogo ove najbolje od ostalih u TOP 100-150 sto se udaraca tice, glava najvise igra. Ako je glava na mjestu sve je moguce, imamo vec dva dokaza i to samo u dva dana. Imamo jedan i od prosle godine.
                  Kad bi bar USO bio brz kao nekad bilo bi ovoga i vise, ali ne moze se za sve okriviti brzina podloge, Gulbis je u IWu tukao iz sve snage i Nadal nije imao rjesenje, nije imao ni protiv Delpa dok je ovaj imao snage. Novak se nije mogao na najsporijem hardu braniti od Wawrinke. Ostatak toura mora da poradi na fizickoj spremi(pogledati pod AO osmina finala - Stanislas Wawrinka) isto ali je ipak glavna ta mentalna snaga.
                  Da mi neko kaze da ce Steve Darcis nadjacati Rafaela Nadala sa osnovne linije, da ce ga izbaciti na tri dobijena seta, da ce Sergiy Stakhovsky cijeli dan izlaziti na mrezu i da Roger Federer nece imati rjesenje za njegove voleje, da ga nece prolaziti pasingom na tri dobijena seta prije ovog turnira nikad ne bih vjerovao da je moguce. Iako je kazu u sportu sve moguce ovo nije bilo moguce do ove nedelje.
                  Ocemo li se vratiti u monotoniju ili ce se neke stvari zaista promijeniti u tenisu vidjecemo. Ovo da je zanimljivo zanimljivo je itekako iako organizatori i sponzori sigurno cupaju kosu.
                  sigpic

Comment

• Pobijediti Rafaela Nadala je velika stvar, ipak je dvostruki osvajac Wa i petostruki finalista, ali dobiti zivu legendu ovog turnira, sedmostrukog sampiona je mnogo vece dostignuce.
                    Steve Darcis bio si heroj dva dana ali moras se skloniti, W ima veceg heroja

sigpic

Comment

• Napokon sitna boranija razbi fedal monotoniju na GS,od sad ce ih jesti na svakom turniru i pre meca,trazice svako svoj nedosanjani san i trenutak slave da pobedi fedal kombinaciju na GS pa posle mogu i u penziju i da nista ne osvoje.Veliku sansu ima novi dvojac Nole i Endi da iskoriste ovu euforiju propadanja fedal kombinacije da visestruko uvecaju GS konto.

Comment

• Sergej Strahovski - poeni na mreži:
                        61 od 96.

To ja hoću da gledam, pa neka je Federer izgubio 100 puta (što mi je, naravno, žao), ali neka je od takvog stila igre. Vratite mi Wimbledon! Već jednu punu deceniju sam uskraćen za ono što sam 90-ih gledao.
                        Ja ne znam je li zaista nešto rađeno sa podlogom ili sa loptama ove godine, ali uslovi moraju biti još brži da taktika serve & volley ne bi bila samoubistvo. Dvije stvari su mi upečatljive: Darcis koji Nadalu stvara probleme slajsom (?!) svakako da je iznenađenje, a Strahovski da istim udarcem stvori problem Federeru je nešto za što nema izraza jer prvi put vidim da mu neko naudi tim udarcem. S & V taktikom, to da. Samo ću reći - Tim Henman.
                        Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Not sure if Wimbledon or Walkover...
                          So many walkovers today! Isner, Stepanek, Darcis, Cilic, Tsonga, Azarenka, Shvedova...
                          And a lot of medical time outs too... really, really baaaaad day. Is that grass more slippery this year or what??

I'm glad Maria is out. I dont like her to be honest. Her loss and Azarenka's quit made one half of women's draw extremely interesting and free for some surprise. Who's gonna make it to the final? Kvitova, Bartoli, Stephens...or somebody even more surprising?? This is definitely chance for some young talented players to show their potential... it's gonna be really interesting to watch.

Oh and Roger...THAT Roger... lost too. What a shock, what a disappointment for milions of his fans and record-lovers? Fortunately I'm not one of them. Huge achievement for talented Stakhovsky. But is he gonna continue playing this well? I doubt. He should maybe quit and let us- his admirers think: what could have been?...:-))))
                          Well, Roger's loss (and also Tsonga's loss) = Andy's walkover to the final...Suddenly Novak's draw seems much more difficult than his one.
                          But who's gonna make it to the semi- final from Roger's part of draw? Janowicz (I hope so!), Almagro, Paire or BROWN? He was stunning against Lleyton. This is gonna be interesting too...I can't wait.

Lets see what's gonna happen... British definitely feel a chance for theit favorite to finally lift the trophy but I hope Novak's not gonna allow it! :-) (ok, there's still too much to go through...)

P.S: Who else thinks Roger's loss is linked with the boots he had to change?
                          P.S 2: Nice to see Prle asking for myself... <3 :-D

Have a nice 4th Wimbledon day guys;-)
                          Last edited by Zzz; 27-06-13, 03:26.

Comment

• I think that psycho Benoit is going to the semis and I'm rooting for him. He's just so fucking crazy that you have to like him. Brown is probably gonna go through one more round because Mannarino is really piece of shit and he would beat Isner in normal circuimstances when willow gives birth to the grapes. Janowicz is a giant pussy, so I don't think that he can go that much further, unless every match he wins ends in retirement. So, my brother distracted Benoit is going to the final.

Tsonga played great today until that challenge by Gulbis on break point that changed the whole match, of course then the injury came too, so he had to retire. Gulbis is a pierced condom on grass, especially because of that swing on his forehand, how many unforced errors he made of that side today because of bad timing, only God knows. Mahut dissapointed me really today, losing to that Spanish cocksucker in 3 sets, especially because I made myself watch the whole match and see that ugly face cheering himself on and stuff like that, just ugh... But hey, he won his first title, won the first round match, took the money and doesn't give a fuck about rest of the tournament. Sergio played a fantastic match, I don't like him either very much and think that he is really a Stakor, but he totally bought me today with his style of play and I hope that some new and upcoming tennis players watched that, tennis is not just 5 hours of pure hitting the ball over the net until the other player falls asleep or dies on the court. That's about it, I really relished this oportunity to give my thoughts on today's matches on English, it is too boring to do it normally and you can curse, so yeah...

P.S. Kad smo postali internacionalni forum 'leb te jeb'o, mene niko nije obavestio
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Dobro bre Role, stoti put ti kažem, da ni ova tvoja Milka ne daje čokoladno mleko.
                              nema ni torte
                              nema krempita
                              nema šampita
                              nema baklava
                              nema urmašica
                              nema krofni
                              nema ništa slatko.
                              šećer?
                              evo ti, na.
                              Last edited by pecaros; 27-06-13, 08:34.
                              sigpic

Comment

• FC Nadal
                                Ako vama ova statstika realno izgleda,i to na travi podlozi na kojoj se najlakse greske prave,ja vam ne mogu pomoci.

Meni je to OK,Federer ovakav omjer ima i opet izgubi u drugom kolu=Penzija
                                Na W su malo specificniji kada je brojenje UE u pitanju, a i ima vise vinera, pa i to utice. Mada opet gledao sam meceve gde dva vezasa naprave kao po 5 UE, sto nigde veze.

A sto se tice sinocneg poraza... Ja se jos uvek ne mogu oporaviti. Nekako se bojim da je ovo kraj. Kako kaze ona Brenina pesma? "Srce mi place, volim ga sve jace..."
                                Last edited by BockoBG; 27-06-13, 08:38.

Comment

Working...
                                X