Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inace Tony Roche je gledao Brown-Garcia Lopez Hewitt izjavio da ga nikad nije gledao i da ne zna sta ga ocekuje
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
      Prazna mesta nemaju veze sa losom distribucijom, niti sa padom popularnosti,
      vec sa prostom cinjenicom da se desava ista stvar kao i na Olimpijadi prosle
      godine: a to je da ogroman broj karata ide sponzorima i velikim korporacijama,
      koje kasnije dele karte unutar svojih firmi. Problem je medjutim sto se tim ljudima
      izgleda ne ide na "obicne" meceve, vec svi cekaju zavrsnicu.

Organizatori su vec drugi dan ljudima porucili da ne trebaju da formiraju redove
      za karte, posto karata nema. Da bi na kraju ponovo videli poluprazne tribine.

Gary Lineker je pricao o tome danas na BBC-ju, vidno isfrustriran stanjem.
      Pa sta je to ako ne losa distribucija uzrokovana pogresnom preraspodelom ulaznica? Dobar deo karata ide sponzorima i korporacijama koji nisu krajnji korisnici vec samo karike u lancu ka krajnjim potrosacima. Tu je osnovni problem.

Sto se tice pada poularnosti to je moja opaska, cenim da su karte rasprodate/podeljene za vece terene ali sta je sa malim, ima li karata za njih? Prica se uglavnom o dva glavna terena i kako su prazni, a moj utisak je da ni na ostalim nije mnogo bolje, odnosno da ima praznih mesta.
      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Kapiram sta si hteo da kazes, ali samo mala opaska: distribucija nije
        isto sto i redistribucija, odnosno preraspodela.

Losa distribucija bi a priori znacila da su karte jos uvek u opticaju,
        ali ne mogu da nadju put do gledaoca, tj. da su "stuck in the middle",
        sto ovaj put nije slucaj. Dakle, karte imaju svoje vlasnike (bile to
        korporacije ili njihovi uposlenici), i distributnivni put od izdavaca
        do krajnjeg gledaoca je bezgresno ispostovan na vreme, druga stvar je
        sta taj krajnji gledaoc radi s tim istim kartama, ali ne mozes nikog
        naterati sta tacno da radi sa svojim kartama.

Prica se o mogucnosti da se uvedu "grejaci mesta" iz redova sluzbi na
        Wimbledonu, ili iz drugih javnih sluzbi Londona, cisto da ne bude dodatno
        narusena slika koja se salje u svet.

Koliko sam uspeo da iscitam, sponzori i korporacije dobijaju odredjeni
        kontigent AAA karata, i za veliku vecinu njih se mora cuvati mesto na
        bilo kom terenu u bilo koje vreme, sto je idiotarija par excellence, ali
        da nije tih istih sponzora i korporacija ne bi bilo ni Wimbledona, tako
        da je jedini problem pomalo ruzna slika koju odaju poluprazne tribine.
        It is not the violence that sets a man apart.
        It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Slazem se, karte su dosle na krajnje odrediste, tu je distribucije ispostovana formalno posmatrano, ali moja primedba se odnosila na to da nisu dosle do pravih konzumenata, odnosno onih koji bi te karte iskoristili jer je valjda to i sustina. Isto kao kada bi meni firma dala dve karte za Karleusin koncert, pravi ljubitelji lika i dela bi ostali uskraceni

Sto se tice prerospodele mislio sam na udeo koji ide u slobodnu prodaju i onaj koji se daje sponzorima i ostalim i da bi bilo dobro da se to izmeni u korist prvih, ali jasno je da W zavisi od sponzora i pitanje je koliko je tako nesto moguce.
          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Izgleda da Fed nece moci da nosi one patike, nije u skladu sa pravilima.
            Steta, posto su mi patike bas dobre
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Morace Role u čarapama tabanati po travi engleskoj.
              Preduboka mu šara, zeznule ga nike-patike pa mu uvalili zimske umesto letnjih
              sigpic

Comment

• Nike mu je spremio i rezervu, nemoj da brines

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Malo mi je to glupo od organizatora,Prvo,ja sam uvijek mislio da 90% opreme mora biti bijelo,a drugo kao da nisu prije pocetka turnira znali koje ce patike da nosi pa nisu mogli reci da promjeni ali hajde neka oni budu posebni a tribine im prazne

Comment

• Dobre su mu nove patike, mada u kompletu izgleda bolje
                    sigpic

Comment

• Nije glupo, ona tandjarasta bas bode oci...moze i protivnika ometati
                      Steta, jer se s onakvim patikama jos bolje vidjelo kako se mocno krece

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                        Nije to nista. Ne znam da li pamtite ludacu Tatjanu Golovin, jednom se pojavila sa crvenim underwearom (na W-u). Tipicno za nju
                        A šta je sa Sereninim narandžastim uw?
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Mislim da treba pohvaliti onoga ko nam je omogucio da ovoliko terena bude pokriveno kamerama,ja mislim da je ovo prvi put u istoriji nekog GS-a da 10 terena bude pokriveno kamerama pa tako od 2-og kola ce biti svi singlovi pred kamerama, svaka cast
                          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Nastavlja se sikaniranje Britanaca u studiju,nevjerovatno

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              Nike mu je spremio i rezervu, nemoj da brines

Patike su odlicne, mnogo bolje nego ove sa crvenim djonom. Nece valjda imati ove zelene detalje ?

Comment

• Odlican mec za Novaka. Florian je igrao izuzetno dobro i posebno posle prvog kola se moze reci da bas nije imao srece sa zrijebom. Sa jucerasnjom igrom pobijedio bi i mnoge nosioce.
                                Novak nema slajs, to je najveci problem za njegovu igru na travi. Moze on da izvuce, pokupi sjajne slajseve, pokazao je to i juce, ali kad treba promijeniti ritam, kad treba potpuno izbaciti protivnika kao sto je Darcis radio za slajsom on to nema. I kad do sad nije naucio tesko ce i od sad. Sve ostalo je na vise nego zadovoljavajucem nivou. Ipak je ovo prvi mec na travi, odigrao je onu egzibiciju sa Dimitrovim i tu su udarci izgledali vise nego ok ali se tek juce moglo vidjeti dje je u ovom trenutku. Poraz od Nadala ga nije unistio, nisam ni mislio da ce i to je najvaznije.
                                Ono sto posebno raduje je drugi servis i BH paralela. Oboje su kljucni ne za ovaj turnir vec za ostatak sezone.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X