Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gore je moglo samo u slucaju da je Federer u njegovoj polovini, to bi onda bio ekstremno tezak zreb, ovako je samo tezak. Hocu reci da je Novak prosao veoma lose. Ja ne znam ima li opasnijeg protivnika od Haasa u osmini? Berdih ili Nadal u qf potpuno je svejedno, cak Tomas moze biti i opasniji ako ga krene servis. Flo u prvom kolu, Chardy u trecem... Da, bas lagan posao. Na stranu to sto Novak ne dolazi najspremniji na Wimbledon.

Ako u jednacinu stavimo nesumnjivo grdan zreb, manjak samopouzdanja kao posledicu teskog poraza na RG-u, slabu fizicku spremu, losu formu koja traje jos od IW-a, ocito zasicenje tenisom i povrh svega, pripreme obavljene u mondenskom letovalistu, jasno je da su njegove sanse na nivou statisticke greske. Bice pravi podvig ako dodje do trofeja, ali sve dok je u igri sansa, ma koliko mala bila, postoji i to nam daje osnov da se nadamo.

Inace, ovaj deo zreba je zanimljiviji jer je sve otvoreno, dosta je ujednacenije, dok u drugoj polovini Nadal strci kao izraziti favorit.
    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Novak nikad nece imati lagan zrijeb

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        Novak nikad nece imati lagan zrijeb
        Ma nije lako biti Novak
        "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
          Hahahahaha "trava je za krave" čovječe, pa Wimbledon je najprestižniji turnir, želja svakog tenisera je da ima Wimbledonski trofej u svojoj kolekciji, a ti daješ takve banalne izjave
          Inace za informaciju ovo je jedna od najslavnijih izjava u svetu tenisa ikada.A to je rekao Ivan Lendl jedan od najvecih tenisera, sto se tice Wimbldona da je "najprestizniji" turnir na svetu, oko toga se slazem kada se vidi sva ta "galama" "koja se dize decenijama unazad kao jedan od najvecih proizvoda propagandne masinerije "aristokratske" Britanije i njenih "tradicia"

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Florian Mayer u prvom kolu, proslogodisnji cetvrtfinalista, cetvrtfinalista i 2004. godine
            Tri izuzetna protivnika na putu do polufinala.
            Mozda ste primetili da ne simpatisem previse Djoku, ali ovo je stvarno kriminal sta se radi vec godinama.
            U prvom kolu najtezi moguci protivnik, a svi znaju da se nije pripremao za travu. Pa Has jbt i Berdih.
            U 1/4 Vimbldona bi recimo berdih odrzao lekciju i Nadalu i Rodzeru.
            Neverovatno kako su poslali na njega sve sto se moglo poslati.

Comment

• Ma ja sam siguran da Nadal dolazi do finala...Kakav Marej ne verujem da taj moze dobiti Nadala,mislim da ima kompleks od spanca.Sto se tice Federera,steta sto nije mladji,ovako mislim da ce ga slomiti Nadal...Novak ima otvoren put do finala,ali mi uopste nazalost nije siguran da ce tamo doci.Ako bude igrao kako zna,onda ce imati veliku sansu za titulu,a ovako tesko jako...

Comment

• Originally posted by BockoBG View Post
                Mozda ste primetili da ne simpatisem previse Djoku, ali ovo je stvarno kriminal sta se radi vec godinama.
                U prvom kolu najtezi moguci protivnik, a svi znaju da se nije pripremao za travu. Pa Has jbt i Berdih.
                U 1/4 Vimbldona bi recimo berdih odrzao lekciju i Nadalu i Rodzeru.
                Neverovatno kako su poslali na njega sve sto se moglo poslati.
                Imali smo mi neku zezanciju prije par godina...jel si ozbiljan? Il se zezas?

Comment

• WTA CELEBRATES 40 YEARS SINCE HISTORIC WIMBLEDON MEETING
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Posto ste se raspisali da i ja dam komentar :

1/8 zreba - Djokovic u svom delu nema ozbiljnog protivnika u 4-om kolu vrlo verovatno protiv Hasa mada ne bih otpisao Lopeza, ako prodje Simona(u 2 dana ce igrati 2 puta jer ce nakon finala Eastbourna igrati i prvo kolo W-a) moze do 4-og kola. U svakom slucaju Djokovic bi morao do QF iz ovog dela

2/8 - Drugi dio je put dobrih servera. Berdih-Anderson je poslastica vec u 3-em kolu dok Gaske po meni nece dalje od 3-eg kola. Bice zanimljivo, pikam na iznenadjenje, Kveri u QF

3/8 - Ferer do 4-og kola ima najlaksi zreb od svih, videcemo, Dodig-Kolsrajber izuzetno zanimljiv mec i ko to dobije doci ce po meni do 4-og kola, tipujem na Dodig-Ferer 4-o kolo koliko god ludo zvucalo, Ferer u QF

4/8 - Ovde je Delpo-Nisikori 4-o kolo skoro sigurno, Delpo u QF

5/8 - Nadal je siguran do 4-og kola, nema niko ozbiljan ko ga moze dobiti, Hjuit-Vavrinka ko dobije ici ce i do 4-og kola, mogao bi Hjuit imati dobar turnir. Nadal u QF

6/8 - Najgluplji dio zreba, Almagro ce doci do 4-og kola ni kriv ni duzan. Federer-Rosol 3-ce kolo u najavi, Federer do QF-a

7/8 - Gornji dio 7/8 je daleko najzanimljiviji dio zreba. Conga,Gofan,Malis,Gulbis,Verdasko,Beneto a ni Kamke i Vaselan nisu bezopasni. Gulbis recimo da moze iznenaditi i doci do 4-og kola pa onda ispasti od Cilica

8/8 - Troicki-Marej je ovde 4-o kolo u najavi. Viktor-Juzni ce biti 3-ce, nadam se da Viktor tu moze iznenaditi medjutim Mareja nece moci

Znaci QF po meni :

Djokovic - Kveri
                    Ferer - Delpo
                    Nadal - Federer
                    Cilic - Marej

Nema mina tamo gde sam ih htio nego su svi negde nagomilani. Los zreb, Djokovic-Ferer, Nadal-Marej ce biti 1/2 i onda finale Djokovic-Nadal. Tako ce da bude ove godine nazalost...
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Zasto Novakovi fanovi kukaju stlano na zreb?Evo ja sam Novakov fan i ne kukam na zreb nikada,ali kazacu vam zasto ostali stalno strepe i kukaju.Pa zato sto je Novak teniser koji najcesce pobedi sam sebe i najteze prolazi kroz uvodne runde.NIje on kao Nadal konstantan i kao Federer.Marej isto ima te decije bolesti da kiksne protiv anonimusa.Meni samo ne ide u glavu kako kladionice stavljaju NOvaka kao prvog favorita,ok posle ovog zreba naravno da mu sanse rastu,ali teniser koji se na travi kliza kao patkica i kome je to ubedljivo ali ubedljivo najslabija podloga stvarno ne razumem.Ima 10 tenisera koji mogu da pobede Novaka na travi,ali na sljaci i betonu to mogu da urade jedva 3 tenisera.Neka je Novaku sa srecom,ja ovde ne ocekujem nista od njega,on je Wimbledon osvojio 2011 god kada mu niko nista mogao i to je to po mom misljenju,e sada moli Boga da nisam u pravu i da ce da me demantuje,ali mislim da ne shvata tenis kao pre i treninge.POzdrav svima

Comment

• Ma da bre, bolje bi prošao u životu da je prodavao pizze na Kopu...

Comment

• Palačinke.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Hi guys, I havent been here for a while but now...it's Wimbledon time :-)

What's good for Novak? No Federer, no Nadal, no Murray in his half of the draw.
                            What's bad for Novak? Haas in the 4th round and Berdych in the QF... neither of them Novak outplayed on the grass. I really hope it won't be the case this time.

So...the draw seems pretty uneven, three favorites in the same half. I don't dare to guess who's gonna make it to the final. Roger is always a favorite in Wimbledon, Murray has improved since the last time and definitely wants this trophy the most (as all the British want) and Rafa made it 5 times to Wimbledon final and won it twice. Sooo...three GREAT favorites and just one of them can make it to the final.

I'm quite superstitious so I'm worried about Novak. The one who has an "easy draw" (Novak this time- if we just consider the distribution of 4 favorites) usually has some problems with the "worse" players (it could be Haas or Berdych, obviously)... Roger was also in a great position in Roland Garros, he should have made it to the final BUT Tsonga crushed him... There's nothing guaranteed.

Well, I just hope Novak's gonna play his best. He's gonna need it. Fingers crossed:-)

Comment

• vratio je hasu i dimitrovu na RG
                              sad da naredja delpa,berdiha i nadala i da izravna dugove

Comment

• QF po mom misljenju:
                                Raonic-Dimitrov
                                Berdych-Djokovic
                                Nadal-Federer
                                Murray-Tsonga
                                Originally posted by Casiraghi
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X