svima koji su na kladionici stavili kao 1. Rossi zelim od srca da im se prognoza ispuni a istovremeno da ja promasim sva tri pika u kategoriji Motogp
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gran Premi Aperol de Catalunya MotoGP 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gde nestadose postovi??ili je forum nesto zabagovao,ili nas brise neko ko se ne slaze sa nama koje Salom nervira).kako god..espargaro ipak uspeo,respect.ali,najvise mi je drago za Lutija.3. mesto,posle pauze,sjajno.sad cekamo 14h,pa da ponovim ono iz nestalog posta-zaista bih voleo da Rosi nastavi da pise istoriju,ali ipak,na zalost,mislim da vec polako gubi prikljucak sa najboljima.videcemo.i jos jednom,uzivajte u prenosu,do kuckanja!!
Comment
-
Najbitniji je prvi krug, mozda dva. Ako tada uspe da pobegne sa onim ludackim krugovima sa treninga i kvalifikacija, ako ne uspevace drugi da se drze na zavetrinu. Ja se nadam da ce neko skociti ispred njega odmah na startu, najbolje Lorenco, pa da imamo trku.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Nekad sam nedeljom ručao u 15h kad su trke, a sad imam vremena i na pijac da odem. Ringišpilhttp://diehipster.wordpress.com<!-- google_ad_section_end -->
Comment
Comment