Ovaj radi od pocetka http://live.robinwidget.com/livestre...up-265691.html
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Da sam na tribine sad i da sam Australac gadjao bih Tomica sa stolicom. Ovo sto on radi je kriminal, pa bolje da su dali sansu Ebdenu ili neki drug challenger igrac, vise bi prikazao nego ovaj panj. Nije problem u to sto gubi, vec u stavu, on se ponasa kao da igra egzibiciju i kao da su ga naterali da izadje na teren. Sa druge strane imamo Isnera koji povredjen daje 150% od sebe i cedi svaki atom svoje snage za svoju zemlju.OVAKO
Comment
-
Dzon je celog zivota igrao ovako u dresu sa prugama i zvezdama, jako ga postujem. A Tomicu citava karijera staje u onaj amaterski promasaj u poslednjem poenu drugog seta, nema tu pomoci
Lepo bogami, sad je i po Kiriosu opleoLast edited by ClayWarrior; 06-03-16, 02:19.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Ovo je nama super, Cilic nikad ne gubi od Amera a i bolji je od svih. To je 2:0 a za treci bod tu je Coric ili jaki par. Sock bi mogao biti taj. Ili Querrey. A zasto ne i Brayanti. Inace ne znam da li ste gledali ovu kombonaciju Dodig/Skugor? Odlican je Franko u paru u oba meca bio.
Racunao sam da cemo na Australce, tako bi i bilo da je bio zdrav Nick. U polufinalu bi isli na Francuze, bilo bi to lijepo pogledati.Last edited by tenis; 06-03-16, 08:06.
Comment
-
Zvereva nece biti, posto Ceska ima 14-0 kada Tomas dobije mec prvog dana pa onda zajedno dubl sa Radekom. A lepo je protiv Amerike u DC-u upisati odmah dva poena sasvim ordinardnom gostu, bez obzira na skor sa igracima iz te zemlje.. mislim da Izner i Kurijer imaju drugacije planove, ali dobroPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
E sad...ordinarni gost ima bogatu povijest u DC i cistih 3:0 protiv Amera a Cilic protiv Isnera i Querreya 9:0 (sa Sockom nije igrao). Od 4 poraza brace jedan je stigao od Hrvatske (svi porazi doma, zbaci pritisak).
Coric ima 1:0 protiv Querrey-a, 0:1 protiv Socka, bio je i umoran od meca sa Robredom (sa Isnerom nije igrao). Braca Bryan su znali kiksati i vise nisu tako dominatni.
Sto se Ceha tice, Berdych ima 8:1 protiv Kohlija (zadnje meceve uvjerljivo dobio sto znaci da se Nijemac predao) ali jos se igra...
Nije to naravno nista 100% ali vidi se ko je blizi pobjedi.Last edited by tenis; 06-03-16, 13:25.
Comment
Comment