Ali kakav šook za mene, izvinte nisam pratila ovaj DC... da Francuzi i Kanađani igraju na Malim Antilima, tačnije u Gvadalupeu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Nisu verovatno ocekivali da ce Kanada igrati bez Milosa, sljaka u Francuskoj pocetkom marta ...pa makar i u MC nije bas najbolje resenje, sem u dvorani.
Gledam juce Vaseka, koliko momak nema kondicije , bukvalno je jedva disao u 3 setu.Last edited by Maxx-a; 05-03-16, 19:47.Similis simili gaudet
Comment
-
Ma, napolju noć i gledam u ekran FRA domaćin, LIVE prenos i prži Sunce! wtf!
Ali tu je Gvadalupe... jednom kolonijalista, uvek kolonijalista.Last edited by miloolja; 05-03-16, 19:53.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ko je igrao ono u dublu 2013. kada smo dobili Amere, naravno braću, na njihovom čuvenom visinskom terenu Bojsi? Nenad i Viktor?
Kakav je to meč bio!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Bozoljac! Vidim nešto mi "ne leži" Viktor u tom ambijentu... zaboravila sam na Ikusigpic
Comment
-
Ovakvu brutalnost od njega nisam ocekivalaSpoilerSimilis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostTomic i Hjuit se zagrevaju, izgleda da ce Rasti stvarno gurnuti sebe u vatru i jos jednom odigrati odlucujuci mec u voljenom takmicenjusigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostKasno mi mnogo da cekam to, a gledao bi Hjuita jos jednom. Mozda se probudim.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Hm, Tomicu se bas i ne trci, jos manje riternira, a Dzon vec jedva stoji na nogama, sa zavojem iznad levog kolena. Pre nego sto uopste dodje do petog meca Hjuit ce morati da pokrene ovog svog nesretnika, Dzon ce na terenu ostaviti zadnji atom snagePancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
Comment