Je l' gledao neko Darsisa i Majera?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostBrate otisao sam da igram basket kad je bila sredina drugog seta. Do tada je bila uzasna, vadili su ga servis vinere i neiznudjene Topegarda. Sa BH strane imao 5-6 UE i 0 winere, a sa FH strane 6 vinera i 15-16 gresaka. Ostatak meca nisam gledao, ali mogu da pretpostavim da je bio OCAJAN.
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostJe l' gledao neko Darsisa i Majera?
Goffin bi trebao biti favorit u duelu sa Mayerom, podloga mu više ležiLast edited by shminka; 19-09-15, 00:48.
Comment
-
Argentina je igrala kuci danas, ne Belgija. Dvadesetak Argentinskih navijaca su nadjacali one mamlaze u publiku.
Jaques,
Verovatno nikada nece proci ta kriza. On je u kanalu vec godinu i po, ajde prosle sezone je bilo slepo crevo, a ove sezone je skroz zdrav a sve vise i vise propaga. Mlitavi udarci, mlitava igra, dozvolio da se neki Topeergasdsdadasdada sprda sa njega.
Inace niko nije spomenuo, Marej je imao brutalnu partiju danas. Iskreno ja ga nisam odavno video u ovakvom fazonu... Zabio 42 vinera, napravio samo 16 UE i to sve za tri vrlo kratka seta. IZgubio 6 poena na servisu, 3 na prvi i 3 na drugi, a na drugi svi su bili nakon duple greske.
Nisikori se propisno namucio sa Fallom, a Daniel je bio na korak do iznenadjenja ali ipak nije uspeo da preokrene 0-2 u setovima.
P.s. @Mario Ancic, jel sutra 100% nastupaju Dodig i Skugor? Ili ce Delic biti partner Dodigu?Last edited by Stefan-kobe; 19-09-15, 02:44.OVAKO
Comment
-
Mislim da malo preterujes Stefi, jeste da nije briljirao sa igrom ali je skoro svo vreme kontrolisao mec protiv tog Torp-a. Rezultatski rutinski. Ti si verovatno ocekivao da mu udeli 3 krompira, ali uzimajuci u obzir pre svega psihicko stanje u kome se Rafa nalazi (nedostatak samopouzdanja najvise) ovo je ocekivan rezultat i partija.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ne znam dal me trolujes il ne, realno jos spavam i jedva vidim monitor, ali nisam ocekivao ni tri krompira ni nista slicno. Ne zanima me rezultat, cak i da izgubi bicu zadovoljan ako je odigrao dobro. Ali Sand, on NIJE. Sta je on kontrolisao majke ti, pa Topegard ga pritisnuo u prva dva seta kao da igra sa Djokovica. Mlitavi udarci, brdo neiznudjene, ne moze da napadne kako treba... Uzas, pravi uzas, cak gore nego USO i Cinci, ali ok, mozda se i nije skroz umarao ali ne znam dali je to slucaj kada je u pitanju manijak kao Nadal.OVAKO
Comment
-
On je ovde dosao prevashodno zbog olimpijade, sve ostalo je nebitno.
Sta mu je sledece po rasporedu?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Tema je DChttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Ocekivano, doslo je do promene kod Britanaca
Stuart Fraser @stu_fraser
CONFIRMED: Andy and Jamie Murray will team up to take on Lleyton Hewitt and Sam Groth in the doubles. #DavisCuphttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment