Da nisu pogrešili na servisu i sad na kraju nikada ne bi uzeli brejk Ajde sad završavajte set
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Neka neko obavesti ovog nesretnika sa RTS-a da je ovo "razderotina" još iz Dubaija.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Francuzi preslišali Nemce.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Veovatno ne,ili će igrati na 2 seta egzibiciono.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nisam sigurna,mislim da bodove u DK dobija pobednički tim i to 45 svi igrači u timu,bez obzira da li su bili na terenu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Moguće Sonja,nego mi to onako "što babi milo to joj se i snilo"Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Sonja View PostNe vjerujem da ce Nole igrati, prije ce dati priliku nekom ko obicno ne igra...
A nece ni Borna ako se juce povredio..?
A Škugor se pogubio totalno,zicere ne može pogodit,loptica mu bježi svako malo kod servisa,pa i par prestupa je napravio,valjda nikad nije igrao ni pred 500 ljudi,a kamoli ovakav jedan meč
vidim da raspavljate o bodovima,bodove dobivaju samo oni koji dobiju živi meč (40 ili 45 mislim po pobjedi)
Comment
Comment