Lomio ga Vica pa ga polomio. Znacajan bod, jos sutra dubl da odradi pa pravac pustinja koju dosljaci nazvase indijanskom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Prokleti RTS i Nikolici, ogavstineLast edited by Indigo; 06-03-15, 18:27.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostA zar sam ja pijan da ono shto sam gledao da je mali Coric povrijedio zadnju lozu ili mishice do gluteusa nije uticalo na njegovu igru i na skracivanje poena ?
Comment
-
Originally posted by Mario Ancic View PostPa nzm ja nisam pijan i vidio sam da nije bio ni blizu na onoj razini ko prva dva seta,pa dovoljno je vidit koliko je loptica izbacio bezveze,tj. kasnio je na njih,ne tražim mu opravdanje,ali nebi sigurno osvojio 4 gema od zadnjih 22 da nije imao nekih problema s nogom,pa i vidila se njegova reakcija na Tv-u sredinom trećeg seta kad ga je maser uhvatio za bolno mjesto,ali u svakom slučaju čestitke Viktoru i sretno Srbiji u daljnem takmičenjuSignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by Ser Aleksa View PostAj da mi neko kaže za sledećeg protivnika Sa Argentinom bi igrali tamo a sa Brazilcima se ne sećam da smo igrali nekad, gde bi se igralo sa njima?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Pa ja ne znam da li je Viktor neki meč u DK dobio u tri seta večito neki triler sa njim.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Struff i Simon igraju peti set, trenutno 8:8
Samo što napisah, Simon uzeo brejk i serviraće za vođstvo FrancuzaLast edited by Lord Aleksoni; 06-03-15, 18:37.
Comment
-
Izner se raspada, ovo je ocaj zivi
Tanasi odmah vraca brejk u petom, bice tu svastaLast edited by ClayWarrior; 06-03-15, 18:55.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
Comment