i Edberg je obezbedjen
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostSad do AO nema nista, bar sto se mene tice. Smorio tenis zescesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by notorious View PostZaslužio je. Tolike godine je kopao za tu titulu da je morala doći kad tad. Svaka čast i Lutiju, bez njega bi ovakav uspjeh bio nemoguć. Cijelu godinu je dobro birao igrače koji će nastupiti i donijeti salataru.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Šta? Osvojili, gotovo...?
Ajd, da čestitam, svaka čast, treba i to umeti!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostŠvajcarska u 4, rutinski odradjena anketaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Cestitke za Svajcarce, a ja pogodila rezultat, otkud mi taj predosecaj
Bas me zanima da li je bilo prstica kod svajcaraca
Bravo za Roleta, doneo Svajcarskoj salataruLast edited by Pertla; 23-11-14, 15:38.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Petra View PostCestitke za Svajcarce, a ja pogodila rezultat, otkud mi taj predosecaj
Bas me zanima da li je bilo prstica kod svajcaraca
Bravo za Roleta, doneo Svajcarskoj salataru
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostWawrinka brat je zasluzan isto kao Fed ako ne i malo vise za salataru. A i delovalo mi tokom himne da ce da zaplace Wawrinka brat.Last edited by Pertla; 23-11-14, 15:48.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa sta je tu smesno, koja 2 igraca iz iste zemlje su bolja?
Inace cestitke za Svajcarce, zasluzena titula, bili su masu bolji. Steta bi bilo da igrac kao Federer nema DC u svoje vitrine. Ja sam bio za Francuze ali osim Gaela nisu imali drugi spreman igrac za ovo finale.OVAKO
Comment
Comment