Originally posted by cacanin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
-
Originally posted by maliajnstajn View PostDaaa, injekcije kortizona su pale s neba i cuda rade, a to sto su posljedice da sjebes nenormalno zivot opcenito, a ne samo inflaminirano mjesto, je sitnica.
Podsjetnik mali, antiinflaminatorici ukidaju bol, ali ne ukidaju uzrok. Zamisli sada ti igras s razjebanim ledjima, ukljesten neki kurac tamo i ti to ne osjecas i igras i to se pogorsa. Posljedice su noz i vjerovatno kraj bavljenjem sportom.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostProblem nije rijesen, samo gurnut pod tepih.
Ogroman rizik pravi, al ne bio je on u stanju igrati u nedelju.
Jebote ti kad zavrsis na injekcijama ti se ne mozes micati, a kamoli nesto drugo raditi, znam citav zivot gledam starog kako ga malo malo ukoci pa zavrsi na seriji od 15 injekcija, al ne H2Hsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ali nema potvrde da je primio kortizon, polako, sve cemo vidjeti tokom meceva. Ako bude igrao kao da mu nije nista, ako bude servirao 195+ prvi uzeo je, ako ne bude i ako bude imao problema sa servisom, u ispravljenom stavu cekao servise s vremena na vrijeme, onda nije.
Ne vjerujem da je toliko rizikovao ipak.
Jbg, da je preforsirao ove godine preforsirao je, kao Kobi prije dvije sezone.sigpic
Comment
-
Kobi je zato platio nenormalnu cijenu. Raptura ahilove tetive i 9 mjeseci pauze, uzas.
Ja sam 90% siguran da je uzeo. Uopce nije odgovorio na pitanje, vec je rekao necu da vam kazem i da jesam ili nisam.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostKakav je ovo post, totalno ludilo !
Da li je tacno da Conga ima probleme sa kolenom, krije se, sto ne znam...
Ako je tacno zgazice ih Svica 3:0 posle drugog dana.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
onako maliciozno reci da je nepovredjen covek koji je predao finale WTFa i koji nije trenirao par dana pred DC koji mu znaci sve
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostKobi je zato platio nenormalnu cijenu. Raptura ahilove tetive i 9 mjeseci pauze, uzas.
Ja sam 90% siguran da je uzeo. Uopce nije odgovorio na pitanje, vec je rekao necu da vam kazem i da jesam ili nisam.sigpic
Comment
-
Originally posted by FeliLopez View Postpa sta je onda tvoj post?
onako maliciozno reci da je nepovredjen covek koji je predao finale WTFa i koji nije trenirao par dana pred DC koji mu znaci sve
Nije trenirao pred DC jer bi predaja bila sumljiva ! Ne kazem da je ovo istina ali moze biti da jeste kao i za ovo sto ti tvrdis.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Sumnjam da je uzeo, iako je ovo finale DC, iako bi on voleo da ima taj trofej, ne zeli da ga ima po svaku cenu.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Zasto ne preneses vest do kraja?
Nece biti na klupi zato sto je prehladno u hladi i zato sto mi nikako ne treba da sedi 2,3hhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Nije to balans, nego ako vec prenosis vest, prenesi je celuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment