Pa da šljaka bi trebala biti najlogičnija podloga,iako tad gotovo sigurno gubite bod u dublu ali vjerujem da će Novak odlučiti,i da mu neodgavara par dana prije IW igrati na šljaci,ali možda se varam
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
meni lici na ultra spori hard, i IW je dosta spor, a i pitanje je koliko ce i nasi hteti da lome zglobove na onom pokusaju od sljake koji stavljaju u Arenu
mada, ove sezone je Novak u tom delu godine furao igra za sljaku da bi se sto bolje pripremio za RG, mozda bude i repriza, ista meta isto odstojanje
Comment
-
Originally posted by Mario Ancic View PostPa da šljaka bi trebala biti najlogičnija podloga,iako tad gotovo sigurno gubite bod u dublu ali vjerujem da će Novak odlučiti,i da mu neodgavara par dana prije IW igrati na šljaci,ali možda se varam
i dalje mi nije jasno kako smo onda dobili bracu
A koliko je IW spor, nije velika razlika izmedju sljake i tog betona, jos kad se uzme u obzir da se on svuda kliza, ne bih ja sljaku tek tako iskljucila
@Feli
skroz gresis sto se tice sljake, poslednjih par puta su doveli neke strucnjake (da li ove sto rade i RG, nisam sigurna), ali sljaka je bila perfektnahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Šljaka je i više nego perfektna u poslednje vreme kada se igra kod nas.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nekako imam osjećaj da se previše kritukuje vaš dubl,barem na ovom forumu
Možda su previše puta izgubili dobiveno,ali oba vaša finala su praktični oni izvukli,kod nas u Splitu da je bilo 2-1 prije zadnjeg dana,teško da bi mogli proći dalje,jer bi u 5 meču Troickog čekao Ljubičić koji je osvojio IW 10 tak dana prije toga meča,a i u SAD mislim da je 5. meč čekao Isner ako se ne varam,da nisu dobili više nijedan meč,to je čist dovoljno
Comment
-
Originally posted by Mario Ancic View PostNekako imam osjećaj da se previše kritukuje vaš dubl,barem na ovom forumu
Možda su previše puta izgubili dobiveno,ali oba vaša finala su praktični oni izvukli,kod nas u Splitu da je bilo 2-1 prije zadnjeg dana,teško da bi mogli proći dalje,jer bi u 5 meču Troickog čekao Ljubičić koji je osvojio IW 10 tak dana prije toga meča,a i u SAD mislim da je 5. meč čekao Isner ako se ne varam,da nisu dobili više nijedan meč,to je čist dovoljno
A tada je QF bilo posle W ili sam ja nesto pomesalahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Inace, Francuzi su odlucili da se finale igra u Lilu, na fudbalskom stadionu, a u ponedeljak ce se znati i podloga.
Lille to stage Davis Cup Finalhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by FeliLopez View Postmeni lici na ultra spori hard, i IW je dosta spor, a i pitanje je koliko ce i nasi hteti da lome zglobove na onom pokusaju od sljake koji stavljaju u Arenu
mada, ove sezone je Novak u tom delu godine furao igra za sljaku da bi se sto bolje pripremio za RG, mozda bude i repriza, ista meta isto odstojanje
QF je bilo sa Hrvaskom 2010Last edited by Maxx-a; 19-09-14, 17:48.Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostZar nismo protiv vas igrali one godine kad smo osvojili?
A tada je QF bilo posle W ili sam ja nesto pomesala
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostProsle godine u SF bila je bila odlicna, visoko kvalitetna sljaka sljaka u Areni, pretpostavljam da nisi gledao ili samo sa namerom preterujes.
to je bio prvi put da je sljaka licila na nesto, mada ni onda nije bio u perfektnom stanju... seti se samo ranije kakav je cirkus bio... naravno da u Areni i ne moze da bude savrseno, ali nemojte se brukati i rizikovati povrede, to je bila poenta
ima jos 5-6 meseci do tog duela, prerano je pricati o svemu
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostOnda se ogradi u izjavi tebi to bas ne ide.. a ne znam kome se obracas sa "nemojte se brukati"
ako 10 puta ta podloga bude katastrofalna, a 1 kako treba, naravno da mi se i dalje nece svidjati to sto rade organizatori
@Bojana je lepo odgovorila i podsetila me na promenu
Comment
Comment