Ungur je izjednacio na 1-1 u setovima protiv Imera, bice tu jos borbe
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by Stefan-kobe View Post@Mario Ancic
Sto mislis za sutrasnji duel Hasea i Delica? Ja mislim da ce to Delic da izgubi, nekako previse labilan je bio protiv Sijslinga, ko je zaprvo uzasan sljakas. Hase ima mnogo bolji servis a i sljaka je njegova omilenija podloga. Mislim da ce taj 5 mec resavati...
za 5. meč očekujem deBakerra ,ako bi stavio Sijslinga to je praktično poklonjeni zadnji bod nama,a deBakker kakav god da bio može barem zakomlicirati meč
uglavnom što se tiče kompletnog meča,totalno promašen izbor taktike od Siemerinka,s obzirom da smo prvi dan igrali s 5. i 6. reketom moralo je biti 2-0 za njih,da je prvi daan igrao Huta Galung ili de Baker umjeto Sijslinga mislim da bi takav rezultat i bio,bez obzira kolki oni bili mentalni patuljci...nije da mi je krivo,ali totalno neshvatljiv izbor
kog zanima meč neg prebaci HRT, Mičo je u svojim najboljim izdanjima,Sijslinga je cijeli meč zvao Siemerink,jučer kad je Čilić servirao par puta je rekao Ivaniševič,izgleda da mu se teško prebaciti u današnje vrijeme,pa se stalno vraća u 90-te ...najjače je bilo kako je par puta rekao da očekuje da će Marin servirati prvi u setu( Draganja i Čilić su imenjaci) mislim da mu je vrijeme da ode u penziju,previše je on mečeva ispratio
Comment
-
Originally posted by DejZ View PostBas domacinsko sudjenje u Sarajevu,Berankis vec 2 puta ostecen...
Dzumhur opet u svom elementu,pokazuje koliki je čoban,u petak se zakacio s Grigelisom,danas i s Grigelisom.Treba neko da mu opali koji samar kao Rafter Woodbridgeu ili Calleri Cheli
Comment
-
Originally posted by Damir View PostNa cemu gledas,na BHT se ne vidi loptica,toliko je losa slika
Dzumhur opet u svom elementu,pokazuje koliki je čoban,u petak se zakacio s Grigelisom,danas i s Grigelisom.Treba neko da mu opali koji samar kao Rafter Woodbridgeu ili Calleri CheliLast edited by DejZ; 14-09-14, 13:57.
Comment
-
Hopp Swiss
Role, koliko je samo srecan
Sent from my HTC, posto mi se mozehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment