Svaka čast, Borna odličan
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Kad vidim kakvi su danasnji rezultati, Svajcarska je odlicno prosla
gledala sam malo Bornu u teretani, svaka mu cast
kad se samo setim da je u Zagrebu pre 2 meseca imao grceve u 3. setu protiv Berera, a sad je dobio Janovica u 5 setovahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by NI View PostTezak poraz Vavrinke. Bas tezak! Golubev je dobar igrac, ali Vavrinka bi morao to da pobijedi.
Vjerovatno poraz ne znaci ama bas nista, ali ako kojim cudom bude znacio, Stan ce da ga sanja.
Inace secam se kako je Golubev prilicno namucio Rafu na USO2011 iako je u tri tesna seta resen mec .Last edited by Maxx-a; 05-04-14, 00:58.Similis simili gaudet
Comment
-
Borna poslije pobjede
"Bilo je teško, ali ne baš toliko teško. Bilo je dosta brzih izmjena. On, inače, ima vrlo dobar servis pa je tu dobio nekoliko jeftinih poena, ali on nije tip koji će dugo držati loptu, nego je više onaj tip koji će ići na nekakav winner iz dva ili tri udarca.
Bio je taj jedan grč koji dođe i prođe, ali što se mene tiče mogao sam još tri seta. Uvijek se borim do kraja. To mi je jedna od osobina. Ove zime sam trenirao i s Rafaelom Nadalom, od kojeg sam dosta toga naučio. On je poznat kao veliki borac, a tako i trenira. Nemam nekog uzora u tenisu, želim biti ja, ne Nadal ili netko drugi!"
Comment
-
Marej u neugodnoj situaciji, mora dovrsiti Sepija ali da li ce igrati posle i dubl......italijani imaju prednost..
Radek odveo Cesku u sf...sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!
Comment
Comment