Al su se nasla ova dvojica, bas dominantno igraju,ali to je samo u prvom setu. Idemo sad
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostNe znam samo sto pljujete Zimonjica, po meni je ovo Djokoviceva odluka, on da je mislio da moze da odigra 3 dana, on bi 100% igrao.
Ali ovo ne znaci da treba da se pljuje i jedan igrac naseg tima.
Idemo momci
Sent from my HTC, posto mi se mozeLast edited by Lord Aleksoni; 16-11-13, 16:47.
Comment
-
Originally posted by AleksaVP View PostMa vazno je da je Nenad precenjen, da nista nije zasluzio, drugi su mu osvajali trofeje a pn samo stojao na terenu. Nije zasluzio ovo pljuvanje sada, ne postuje se nista sto je uradio za reprezentaciju, igrao je kada smo bil dno dna.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostU svim sportovima kad se udje u odredjene godine i kad imas bolju soluciju ides na klupu ili nisi vise clan reprezentacije, ustupas mjesto mladjima. Nije to sramota, to je jednostavno tako. Zvao se ti Gigs, Maldini, Nikola Grbic, Vujasinovic...
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNe znam samo sto pljujete Zimonjica, po meni je ovo Djokoviceva odluka, on da je mislio da moze da odigra 3 dana, on bi 100% igrao.
Ali ovo ne znaci da treba da se pljuje i jedan igrac naseg tima.
Idemo momci
Sent from my HTC, posto mi se mozesigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!
Comment
-
Originally posted by notorious View PostJoš 1 set i da se privodi kraju ova komedija.
Sutra na teren izlazi "Dušan Silni" čovjek koji je gubio mečeve koje nikad niko nije. Podržite ga, on je novi Novak, umjetnik sa reketom, lažite i sebe i oko sebe.
ne kopaj po ranama više..
A tek kako likuju oni koji misle kako Srbiji, zemlji bez teniske tradicije, nije ni mesto u finalu DC-a..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Originally posted by jagodica View PostDobro Noto, shvatili smo..
ne kopaj po ranama više..
A tek kako likuju oni koji misle kako Srbiji, zemlji bez teniske tradicije, nije ni mesto u finalu DC-a..
Da se igra neki turnir planeta sjutra u tenisu i da Zemlja treba da posalje najbolji dubl ja bih im predlozio Berdych/Stepanek. Pjeske.sigpic
Comment
Comment