Trebali su upozoriti publiku da zvizdi tokom Stepanekovog servisa. Pa Novak je bio nadomak drugog brejka, kada je Molina, ispravno, odlucio da se ponovi poen!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Radek ce da ga posteno iscrpi, valjda ce Novak ovo izdrzati ..
TAKOOOO !Last edited by Lord Aleksoni; 15-11-13, 17:06.
Comment
-
Ja sam vise uz Vladana sa misljenjem da samo Novak ovde cedi Radeka, a ne obrunuto. Ne verujem da Lepi moze da igra kao u prvom setu 3 dana za redom (mada je sutra dubl a to je druga prica). Takodje, Novak koliko god da je kvalitetan, dubl mu bas i nije jaca strana. Smatram da u slucaju velike inspiracije i volje moze da odigra sjajno, ali to je fifti-fiti situacija. Bozoljac je bolji tj sigurniji izbor, a i cini mi se da daje svoj maksimum za reprezentaciju.
Comment
-
Podloga idealna za Stepaneka. Igra odlicno.
Iskustvo pokazuje da Novak i Zimoljic igraju lose. I priznajem da je to jaki argument da ne igra sutra. Drugo, jednako vazno, Zimonjic odlicno void Bozoljca kad igraju skupa, tako da izvuce maksimum iz Ilije.
To dvoje valja odmjeriti sa cinjenicom da je Novak trenutno najbolji na svijetu i da puca od samouvjerenja.
Comment
-
Nije realno kako ovaj Radek igra
Sent from my HTC, posto mi se mozehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Moze da odgovara ova podloga Radeku koliko oce ali kada Novak igra ovako nema protivnika koji moze da mu parira. Odlicno igra Novak i samo je pitanje sa kojim rezultatom ce biti zavrsen ovaj drugi set.
Originally posted by bojanaBG View PostNije realno kako ovaj Radek igraLast edited by Lord Aleksoni; 15-11-13, 17:32.
Comment
Comment