Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by proudNolee View PostNemoj mi ubijati svaku nadusigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Petra View PostNada umire poslednja,bice karata ispred Arene,samo pripremi grlo za navijanje* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
-
Originally posted by miloolja View PostMa ne nasedaj, ko zna odakle taj dolazi, možda iz Australije
Neće biti karata u normalnoj prodaji, samo u onoj drugoj.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNabavi nam ti karte. Ti platiš karte, proudNolee prevoz, a ja ću biti počasni gost Spremi i neke pite, torte, čisto da se počastim, ne viđaš me svaki dan.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Za naredni vikend ima drugačiji plan.
- Po svim pravilima, sada kada sam suspendovan, niko ne može da me spreči da uđem, to sam se i pravno raspitao. Doći ću sigurno, želim da budem tamo. Ne znam gde ću biti smešten, ali kupiću kartu i navijati.
Viktor ce biti u Areni
http://sport.blic.rs/Tenis/242868/Tr...stem-koji-pucasigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNabavi nam ti karte. Ti platiš karte, proudNolee prevoz, a ja ću biti počasni gost Spremi i neke pite, torte, čisto da se počastim, ne viđaš me svaki dan.Last edited by miloolja; 10-11-13, 23:32.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostČek, ček, zar ne nabavljaš ti karte?
ProudNolee je sve oči uprla u vas, da se igra u njenom gradu nabavila bi karte za cijeli forum, a vi ne možete 3-4 karte I Shminka bi došao da gleda, hoće čovjek da prisustvuje uživo jednom finalu DC-a.
Comment
Comment