Zna neko sta je s kartama nista na sajtu arene poslao sam im mail jos juce ali nista mi nisu odgovorili sramota...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Čekamo, čekamo... svaki čas očekujemo....sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by straxx90 View PostZna neko sta je s kartama nista na sajtu arene poslao sam im mail jos juce ali nista mi nisu odgovorili sramota...
To su meni rekli ovi iz arene!* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Originally posted by proudNolee View PostKontaktirajte Teniski Savez Srbije jer je meč u njihovoj organizaciji. Mi nemamo veze sa prodajom ulaznica. Srdačno!
To su meni rekli ovi iz arene!
A najjače je što iz TSS-a odgovaraju da oni nemaju veze sa kartama i da se za sve informacije obratimo Eventimu
Vladane u pravu si sto postosigpic
Comment
-
Originally posted by milicica View PostPa da očekivano, sve isto kao pre tri godine
A najjače je što iz TSS-a odgovaraju da oni nemaju veze sa kartama i da se za sve informacije obratimo Eventimu
Vladane u pravu si sto posto
Za sada nemamo informacija o pocetku prodaje ulaznica za zeljeni dogadjaj!Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
oooo MF ALELUJA!
Kompleti se ne prodaju, samo pojedinačne?
Biće sutra veselo.. ostala samo ptičija gnezda, ona oko onih reflektora gore...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Napravili su tesku svinjariju oko ulaznica. Dok debeli gmaz i bulumenta oko njega namire svoje dzepove i podmire poslovne prijatelje, uzu i siru rodbinu, prazilukovice i ostalu kvazi elitu, za prave navijace ostanu samo mrvice ako i toliko. No, nece ni to dugo, Novak ce nadam se uskoro dici sidro, a onda ce im i kokosinjac biti preveliki.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
Comment