шамара Милош као да игра са неким клинцем...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
седео сам и ја годинама, али овде је реч о обичној публици зашто напуштају салу и остаје полу празна, обичан гледалац тешко то издржава, друго је са заљубљеницима, онима који живе од тениса и организованим навијачима... овде стаје 20 хиљада људи, значи обични гледаоци су се преморили и отишли гладни, жедни и поспани...
на тим светски догађаима има и забавног програма, жива музика, видео бин па они пољубци, около хале свега исвачега и некако задржавају публику...значи свуда имају тај проблем дужине програма!Last edited by Žika; 13-09-13, 22:33.sigpic
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostDa nije igrao DC bio bi folirant.
I ja mu se cudim zasto igra ove sezone.Stvorena je tenzija da je i sam Novak pomislio da je nesto duzan. Neka obavi kad je vec zapoceo i hvala mu doveka. a ubuduce pamet u glavu.
Valjda ce i pljuvacima pljuvacke ponestati.
--------------------
Izuzetno mi je zao Janka! Tako sam zelio da pobijedi. Ta mu je pobjeda jako trebala.
Ovak je izgubio i izmorio sebe za mec sa Pospisilom. Srbiji je sada poene u dublovima jako vazan.Last edited by NI; 13-09-13, 22:50.
Comment
-
Poen u dublu je malo verovatan..
šteta, ipak će peti meč odlučivati..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
Comment