Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by Ivan Piper View PostTo cemo maju da pitamo, jer ja ne pricam sa njim poslednjih nekoliko dana zbog "crnine" koju je poceo da nosi
Iako se niko nije oglasavao povodom toga u posljednje vrijeme, ja sam gotovo ubijedjena da nece igrati...
Prvo zbog toga sto je na konferenciji rekao da jos mora odluciti koji turnir ce sljedeci igrati (zbog zgloba), a drugo zato sto je rekao jos na pocetku godine da ove godine nece igrati za reprezentaciju... To se, naravno, moze i promijeniti, ali ne vjerujem da ce u ovom slucaju... Kod njih u timu ne stima na relaciji izmedju njega i selektora (tj. vjerovatno izmedju njega i Nalbandiana, a Haite je Nalbandianov covjek pa to posljedicno), zato je i rezervisan od kad je ovaj dosao. A mislim da je nepozeljan i kad su neki igraci u pitanju, prozivali su ga nakon pobjede prosli put... Da je finalni mec ili u Argentini pa i nekako, ovako cisto sumnjam. Pogotovo sto je jos pitanje je i da li ce David igrati, nedavno je bila informacija da je jedini siguran igrac za polufinale Monako Tako da ce s Delpom i bez njega tesko proci Cehe koji bi trebalo da ih docekaju u punom sastavu, mislim da su sa Berdihom favoriti u svakom slucaju... Mada, mozda Carlito zablista opet, ko zna.
Btw, Blejk bi da naslijedi Dzima.
“Way down the road I would obviously love to be back in tennis as the Davis Cup captain. [Jim] Courier has got those guys playing unbelievable right now, so I wouldn't step on anyone's toes. But in the future, that was such a great part of my career that I'd love to be a captain, as well.”
Comment
-
Ma David sve i da igra ne moze napraviti nista...eventualno u dublu...mada ce i to jako tesko dobiti...
Srbija i Ceska ce igrati u finalu, gotovo sigurno
James je to izjavio na oprostajnom presu...na pitanje cime bi se volio baviti poslije teniske karijere
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostDakle oblacim majicu RF, duks RF i stavljam kacket RF, ko bude u Areni nema sanse da me ne vidi
Nece niko kacket da ti uzme,kome treba
Bili smo na nekom turniru,do nas sedeo neki nas covek sa sve kacketom Rogera.
Gledali Noleta,on navijao protiv njega,ni dlaka s glave mu nije falila a kamoli kacket
Posle odmah igrao Roger,covek se iskida od muke,skinuo onaj kacket i govori nama sad cu i ovo malo kose sto imam da pocupam,Roger izgubiosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
majstor stigao na pripreme
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Malo me zbunio, nešto mnogo mamurno izgleda.. ali ono kada se Janko iznervira na terenu, pa viče ka svom boksu... "jel otišo da puši?"...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ne igraju ni Delpo ni David..?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Comment