Svi tako kazu, mora da je zrijeb odradjen ranije
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
AJd, ajd, ne moraš više da se kriješ... znaš ti kako zovu Novaka.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Na zvanicnom sajtu pise da smo mi domacini ;);)
http://www.daviscup.com/en/draws-res...rld-group.aspx
Comment
-
Moramo sljaku izabrati.Da se nekako spasimo Raonicevih bombiOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bice sljaka sigurno(ili mozda neki sporiji beton),inace i ja planiram da dodjem u Beograd u septembar i da koncano vidim Noleta uzivo!
Comment
-
Ja sve tipujem da će Miljan na neki GS, onako odmah grande, a Novak će ga sigurno pozvati kada bude siguran da će i taj trofej podići, recimo RG.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostZar te jos uvijek nije pozvao na neki turnir? PapakLast edited by MiljanVR; 09-04-13, 00:47.
Comment
-
Ma AO nije interesantan, tri puta pao do sada, zna se šta je RGsigpic
Comment
Comment