Ne ponasa se jer jednostavno nikada nije bio lider svog dubl tima , Santoro,Nestor,Llodra
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by AcaDjilkos View PostJa nikada pljuvac nisam bio,a ti valjda to Boki znas jer smo godinama ovde na forumu.Jedino sto zameram Zikiju je sto se ne ponasa kao lider dubla.Pravi greske koje NE SME.Bezvoljne greske.Ne samo veceras,vec 2-3 god. u DC-u.
Niko od njih dvojice nije ocekivao ni set, a oni su poveli sa 2:0 i sad igraju 5. set i sve je otvoreno jos uvek.
I umesto da navijas za njih, pa i kad grese, ti samo pljujes...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Tri seta je odigrao ludacki, igra on i dalje sasvim ok ali mora da bude taj koji pravi razliklu, a u ovom setu je Ika bolji. Nenadov ritern je toliko los u ovom setu da je to smijesno, a zna on tako da popusti i da ne ubaca stvari koje bi morao, u dublu jedna lopta donosi pobjedu, on mora da zna za bolje, da bude taj koji vuce i ne prosipa.sigpic
Comment
-
Navijam Boki veruj mi...samo mi padne krivo nekako kad vidim kako je lepo krenulo,koliko Ilija dobro igra,a onda Ziki koji je ovde mozda i najbolji igrac na terenu(ipak on nije igrao ceo zivot sa jednim partnerom kao braca Brajan)napravi neke pocetnicke greske,i puknem jbg...al' to je vise jer ih volim nikada nisam i nikada necu pljuvati iz neke ljubomore i zle namere.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTri seta je odigrao ludacki, igra on i dalje sasvim ok ali mora da bude taj koji pravi razliklu, a u ovom setu je Ika bolji. Nenadov ritern je toliko los u ovom setu da je to smijesno, a zna on tako da popusti i da ne ubaca stvari koje bi morao, u dublu jedna lopta donosi pobjedu, on mora da zna za bolje, da bude taj koji vuce i ne prosipa.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Samo treba da vraca ono sto moze, a moze mnogo kad im stane prvi. I da ide na onog koji servira, ne na onog koji je na mrezi, cesto ide na onog koji je na mrezi i to je po automatizmu izgubljen poen. Pa on je preiskusan, ima to u sebi, samo glava da bude bistra.sigpic
Comment
-
jbg. sad smo imali ogromnu sansu...
ajmo brehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by 2012MARIN View Postimat ce zimonja i ilija sansu 100% samo ako je ne iskoriste,znaju sto slijediOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment