Bolji Viktor, nije me osjecaj prevario, dobija on ovo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Koliko je dobra stvar kad imas prvog igraca sveta u timu,i to ovakvog igraca.Amerikanci su bili svesni od samog pocetka da ce imati bukvalno 2 poena zaostatka.Realno gledano,u ovom trenutku ni Izner ni Kveri nemaju sanse protiv njega.Nadam se dace Viktor moci da iskoristi tu psiholosku prednost koju imamo i da zavrsi posao veceras Jesu Amerikanci favoriti u sva tri preostala meca,al' sigurno im nije lako jer znaju da je sva ta tri meca moraju dobiti ili su ispali.Last edited by AcaDjilkos; 06-04-13, 01:55.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Majstoreeeee Majstoreeeeeeee !
Izdrzi bre!sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
IDEMOOOOOOOOOO!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Samo drzi svoj servis,majstore!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
To!Idemo majstore jos jedan set!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Jao Viktoreee. Hrabro do pobede. Do nama jako jako bitnog boda .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment