Gledao je njega Roger vec jednom protiv Ceha...i to u 5. mecu...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Brazilci pobedili braću 3:2. Bilo je jako uzbudljivo.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Stan nije mnogo napredovao fizicki. Zato je sjutra pravi ispit za njega. Kretanje je bolje ali on fizicki i dalje pati, vidjelo se na AOu odlicno. Naravno da su ovakvi porazi problem za labilnog tenisera, a malo je labilnijih od Stana. Murray je posle nekih poraza nestajao po pola godine.
Ja otvaram temu za Carlijasigpic
Comment
-
Originally posted by MarRF View PostShminka sta mislis hoce li Stan dati sansu sutra Laksonenu?
Comment
-
Originally posted by shminka View PostPitanje je koliko ce biti nalozen za taj mec nakon svega ovoga danas. Da su danas pobijedili, dobio bi i Berdu sutra sigurno. Ovako su mu sanse manje, ali idalje mislim da dobija. Bolji je svakako, sto je i pokazao u njihova prethodna 3 duelasigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!
Comment
-
Originally posted by MarRF View PostOk, ako smogne snage da resi Berdiha sutra i ja cu reci da je to novi neki Stan....ako je novi Stan onda bi morao smoci snage
Comment
-
Stan ce dobiti sutra Berdiha,ja mislim,ali ce takodje Rosol dobiti....Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment