Da, nije ostao za sutrašnje slikanje po gradu...znači igra.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Uopste nije lose malo da igra, jer do sledeceg turnira (Dubai) ima skoro mesec dana. Lose je samo sto je drugi kontinent i sto je sljaka... ali ajde ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Radek Stepanek mora ne neku operaciju tako da ce umesto njega igrati Ivo Minar.. bilo bi mi jako drago da Jiri Vesely dobije sansu da igra zivi mec, to je verovatno jedina prilika da ga vidim na TV-u ove godine
Antonio Veic takodje otpada za HrvateLast edited by ClayWarrior; 28-01-13, 21:33.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Jedva cekam petak da gledam nasu reprezentaciju u takmicenju za salataru.
Ajmo po jos jednu,mozete vi to s Noletom na celu kolonesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Taj mali barem za razliku od Rajana ume skupo da proda svoju kozu.....
E sada videcemo da li ce Nole uopste igrati protiv njega, ali on je imao dve nedelje (evo skoro tri ) da se pripremi za ovaj susret, za razliku od Novaka, koji je danas tek stigao ;)sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Prvi meč Belgija - Srbija odigraće u petak od 14 časova Viktor Troicki i David Gofan, a posle njih će na teren izaći Novak Đoković i Olivije Rohus.
#SRBvBEL Goffin (BEL) v Troicki (SRB); Rochus v Djokovic; Bemelmans/Darcis v Zimonjic/Troicki; Goffin v Djokovic; Rochus v Troicki
#SUIvCZE Wawrinka (SUI) v Rosol (CZE); Laaksonen v Berdych; Wawrinka/Chiudinelli v Vesely/Minar; Wawrinka v Berdych; Laaksonen v Rosol
#FRAvISR Tsonga (FRA) v Weintraub (ISR); Gasquet v Sela; Benneteau/Llodra v Erlich/Sela; Tsonga v Sela; Gasquet v Weintraub
#ITAvCRO #Fognini vs #Cilic to start; Seppi v Dodig; Bolelli/Lorenzi v Pavic/Meketic; Seppi v Cilic; Fognini v DodigLast edited by miloolja; 31-01-13, 13:19.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Za Svajcarce 2. singl igra Laaksonen, svaka im cast sto su pustili njega
Moj Marco igra samo dublhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment