Originally posted by Zika
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by majabl View PostJeste, a Viktor bi sigurno protiv Rosola igrao odlucujuci mec tako...
Delpo odlican sad, imao je nekoliko odlicnih poteza stvarno, ali kao da igra protiv 123. igraca, takav osjecaj ima, da se i ne umara.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by keza63s View PostMoze neko da mi kaze samo gde ce se igrati mec Ceska-Argentina u Ceskoj ili Argentini ??? Ja vec racunam da Delpo dobija Cilica 3-0 u setovima
Argentina sve redom utakmice do kraja davisovog cupa igra kod kuce,tako da su oni glavni favoriti za ovaj davis cup...stavrno publika im je fantasticna..cak i kad je cilic napravio jedan dobar potez svi su mu pljeskali,stvarno ova tri dana nisam vidio bolje publike u tenisu,cak ni atmosferu u beogradskoj areni
Comment
-
Originally posted by 2012MARIN View PostArgentina sve redom utakmice do kraja davisovog cupa igra kod kuce,tako da su oni glavni favoriti za ovaj davis cup...stavrno publika im je fantasticna..cak i kad je cilic napravio jedan dobar potez svi su mu pljeskali,stvarno ova tri dana nisam vidio bolje publike u tenisu,cak ni atmosferu u beogradskoj areni
Comment
-
Originally posted by keza63s View PostSlazem se fenomenalni su A po kom to pravilu Argentina igra sve kod kuce ? Gledo sam sajt Dejvis Cupa i video da su prosli mec Argentine i Ceske igrali u Argentini zar nebi trebalo da se igra sada u Ceskoj ?
Comment
-
Originally posted by majabl View PostKoliko je korektnija i ljepsa atmosfera medju igracima u Argentini nego u Ceskoj...
Ne mogu se Argentinci porediti sa beogradskom publikom nikako, ona saka navijaca koja je bila u Beogradu prosle godine je nadjacala punu arenu.
Comment
-
Originally posted by keza63s View PostSlazem se fenomenalni su A po kom to pravilu Argentina igra sve kod kuce ? Gledo sam sajt Dejvis Cupa i video da su prosli mec Argentine i Ceske igrali u Argentini zar nebi trebalo da se igra sada u Ceskoj ?Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by 2012MARIN View Postargentina igra sve kuci,sad je pricao ovaj komentator,zadnji mec sa ceskom su igrali u gostima i zadnji mec sa spanjolcima su igrali u gostima...kao i sa SAD-om tako da igraju sve redom kuci,ko god da im dodje
Comment
Comment