Flo je dobio prvi set protiv Nalbandiana.Ako izgubi danas Argentinac i Nemacka dobije u dublu,moze se svasta desiti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
-
Ali je publika stvarno nevjerovatna,nikad mi nece bit' jasno zasto sad ne podrzavaju svog igraca,pa kad ce nije mi jasno
Inace ako je ovo brza sljaka onda stvarno
Viktor uzeo prvi set,niko nije ni ocekivao setnju,pobjeda u tri seta bi bila cak i malo prijatno iznenadjenje s obzirom na formusigpic
Comment
-
Na jedvite jade uzima Mardy,uspio je nekako da iscupa mec i da da nadu Amerikancima.Ne vjerujem da ce oni ovdje do pobjede ali mi je vazno da je Mardy pobijedio,znacice mu ovo ipak je u dosta losem stanju trenutno.
Viktor ima brejk i u drugom setu,Kukushkin servira za peti set,potpuno se pomamio ove godine,ipak Komarac nije bilo ko na sljaci
Nalby urucio pecivo Mayeru u drugom,izgleda da se opasno naljutiosigpic
Comment
-
fino igra nalby, duboki jaki udarci na osnovnu liniju pada loptica. Seta nemca levo-desno, nije mi jasno kako je david izgubio prvi set, valjda se jos nije bio zainteresovao. Lagano ce ovo zavrsiti ako se ne bude glupirao, ali ne verujem da ce do toga doci
edit: bas impresivno izgleda debeli, samo kad bi uspeo da odrzi ovakvu igru tokom godine
btw nije losa ova spica/najava za tenis na sportklubuLast edited by prskaj; 10-02-12, 18:04.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Fino pocinje John,bas me zanima kojom je brzinom isao onaj FH,cini se izuzetno brzo.Radek se neocekivano dosta muci sa Sepijem
Comment
-
Sjajna atmosfera u Nisu cini mi se. Drago mi je zbog Mardija, da je izgubio prakticno bi sve bilo reseno. Ovako ce biti dosta zanimljivije i neizvesnije. Jos Kukuskin da dobije Ferera, ali nece biti lako.
Kad Viktor ne bi zakopmplikovaoLast edited by Navras 16950; 10-02-12, 18:41.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Odlicna atmosfera i Janko posle meca rece nikad na prvom mecu od kad igra za reprezentaciju nije sve bilo puno.Bravo Dule,bravo Nislije,bravo Nymane ako nas se vise sjecas
4 mec lopte je spasio Ryderstedt,ali bas spasio,Viktor nista nije mogao
Komarac okrenuo,sad ce Kukushkin da servira za ostanak u mecu,Roger na startu dosao do brejka i znamo da je to po automatizmu set,a Mayer ima 4:1 u cetvrtom i blizu je da i ovaj mec odvede u peti setsigpic
Comment
Comment