Ma gotovo je ovo odavno,pa sjetite se samo sta su im Jo i Michael uradili isto na sljaci,3 gema su im dali
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by Zika View Postкажем ја 5/0
Аргентина има брејк 4/2 ... навијачи као и обично у трансу..
Nejasan potez selektora sto sansu ne dobija Granollers. takodje je nejasno sto nema, bar na klupi, Komarca, koji je pravi drugi reket Spanije, iako nema sezona iza sebe.
Comment
-
Ne znam zasto govorite da ce biti poslastica sutra,Delpo je na prvom mestu umoran,a drugo sporija sljaka od ovoga ne moze,a i Rafa na sljaci,zna se ko moze samo da ga pobedi na toj podlozi
Comment
-
Nije se Delpo dzabe ovoliko cuvao za DC! Tako da, iako je izgubio od Ferrera, nije jos gotovo. Zna da im je on jedina, i poslednja nada za pobjedu u finalu, i dace sve od sebe. Plus, ovo je poslednji mec za ovu sezonu, sto znaci da se nece stedjeti.
Mi cemo dobiti odlican mec, to je sigurno. A ja se iskreno nadam da Delpo nesto moze uraditi sjutra.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
http://vukajlija.com/zabava/posteri/357553-moracu-i-ja
Hoce li moci protiv Delpa sa ovim problemom?
Comment
-
Svaka cast Argentincima, odlicna pobjeda.
Eee, Delpo, Delpo, sta uradi juce...
A moglo je biti pravo ludilo sutra.
Ali dobro, bice ludilo u mecu Delpo-Rafa u svakom slucaju. Ne sumnjam da ce Delpo imati ogroman motiv i zelju sutra i da ce dati sve od sebe, one suze juce to nagovjestavaju i ne znam da bi nekom bilo draze nego meni da dobije Rafu sutra, ali to je stvarno malo moguce, na ovako sporoj sljaci, u sred Spanije... Jeste da Nadal nije bio konstantan ove godine i da je moguce da sutra ne odigra kao juce, ali meni bi bilo ogromno iznenadjenje da Delpo ovo dobije, nema sanse da ga dobije za 3 sata, a nema kondicije za duge meceve... Istina, nije ni Nadal u sjajnoj formi, ali je u svakom slucaju u prednosti.
Ali drago mi je sto su ova dvojica s mog avatara izgubila, vrijeme je za novi avatar.
Comment
-
Mislim da ne mozemo suditi o Nadalovoj formi na osnovu meca sa Monakom i ne mozemo porediti igru Monaka i DelPotra, koliko je samo Monako poklonio poena Nadalu sto Delpo nece uraditi.........bice tijesan mec izmedju Nadala i Delpa i vjerujem da ce samo nekoliko poena presuditi a ja se nadam na stranu Argentine
Comment
Comment