Tamna mislika na Sport+, a izgleda da ni dioptriju nisam pogodio. Sreću je zaslužio bio je bolji. Sad će Maja izbaksuzirati Delpa sa avatarom
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Bravo Delpoo,kakvi su to forhendi,cim na ovakvoj sljaci izledaju superiorno,kako li bi na mnogo brzim terenima
Comment
-
Apsolutno dominantan Delpo u trecem setu! Vidjelo se to i u trenucima kada je gubio 3-1...Ferrer je fizicki pao...ritam samog meca je nizi nego je bio u prvom setu,sto Delpu daje malo vise vremena za namijestanje na ubitacne FH...pitanje je sada da li Rudar ima snage da uzvrati udarac...tesko s obzirom da za pobjedu mora osvojiti dva naredna seta!
Comment
-
Originally posted by notorious View PostSad će Maja izbaksuzirati Delpa sa avatarom
Ja od kad sam dosla, Delpo dva seta dobio, dok nisam gledala gubio je...
A svaka mu cast, ovo sad sto radi je odlicno.. Ovakvog forhenda nije bilo u Beogradu! A nikad nije servirao kao ove godine.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostJesam li ja jedini koji se bas zabrine za Nadalovo mentalno zdravlje, kad ga vidimo ovakvog u kadru?? Imam nekako osjecaj ka' da su ga jedva pustili u narod...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment