Tijelo je umorno... Ne bi trebalo da je nista ozbiljno. Jednostavno je usinuo nesto sto ga je boljekalo, zbog velikog umora. Ipak je "umor" nesto sto postoji i na molekularnom nivou... Ja se nadam da ce dobar odmor ucinjeti svoje i da ce osvojiti sve do kraja. Nema postede protivnika...
Zao mi je Novaka, milo mi je zbog bratske Argentine... Lose je sto gostuju Spaniji. Srbija bi bila domacin, ali ako neko misli da bi uopste doslo do tog domacinstva, stvarno ... Nalbi se eto mogao povrijediti i tako da ga prodje Janko... Ma ovaj DC je precijenjen. Igra se svake godine. Ajde da je bar scvake druge...
I moja omiljena...
el que no salta es un Inglés!
el que no salta es un Inglés!!..
ps. Gledajte kad sad i Monako pospremi Janka. To vi je 1/1. Trebali su pustit Cirica da igra. On bi ga servisom pospremio.
Zao mi je Novaka, milo mi je zbog bratske Argentine... Lose je sto gostuju Spaniji. Srbija bi bila domacin, ali ako neko misli da bi uopste doslo do tog domacinstva, stvarno ... Nalbi se eto mogao povrijediti i tako da ga prodje Janko... Ma ovaj DC je precijenjen. Igra se svake godine. Ajde da je bar scvake druge...
I moja omiljena...
el que no salta es un Inglés!
el que no salta es un Inglés!!..
ps. Gledajte kad sad i Monako pospremi Janka. To vi je 1/1. Trebali su pustit Cirica da igra. On bi ga servisom pospremio.
Comment