Announcement

Collapse
No announcement yet.

Davis Cup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    Zbog mraka je prekinuto...tako da nastavak slijedi narednog dana...do tada ce Hewitt sigurno biti ok sto se tice fizickog stanja...bilo kako bilo...sve je na Stanu...i njegovom service game-u...valjda se nece prepasti
    hewitt je majstor da se izvuce iz ovakvih situacija. ne bi me iznenadilo da to australija prođe.
    steta sto se federer provukao protiv tomica u 4. setu, mogao je to bernard dobiti, kao i drugie set uostalom.

Comment

• Samo da Amer danas osigura da peti mec odlucuje,a onda ce valjda slijepi Daver Vranic da stavi Dzumhura,vrijeme je vise

Danas je bas zanimljiv dan u DC-u
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ko servira kod 5-3 za Vavrinku?

Comment

• Lleyton.
          Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• kakav mec igraju cilic i de voest. de voest je osvojio 19 poena od toga je bilo 18 marinovih neforsiranih.
            svejedno ce sad servirati za 5:3 a mogao je i za 6:2.
            decko ima 2 i po neforsirane po gemu. svaki treci poen je winner (racunajuci as, servis winner, bekend i forehand winner). u petak je to bilo puno, puno bolje.
            sad je konacno dobio jedan cist gem na servisu.
            21 od 22, marinu je ovaj poklonio 15 od njegovih 27.
            22 neforsinane u 1. setu za cilica!!!! ovo mora da je rekord!
            16 ih ima de voest. kako tek igra taj jadnik kad mu cilic servira za set.
            covjek ima 23 poena: 22 neforsirane protivnika i 1 winner! kakav kralj TO JOS NISAM VIDIO!!!
            6:4
            Last edited by ajmooooooo!!!; 18-09-11, 11:00.

Comment

• treba mi hitno jedna informacija...da li je sigurno da ako nadal dobije simona,sledeci mec se igra u 2 dobijena seta jer je rezultatski reseno ?
              Cuj prvi maj

Comment

• Nije,to se desava samo u slucaju kada je mec rezultatski odlucen,tada se igra na dva dobivena seta,a mogu se mislim dogovoriti i da se ne igra uopste taj zadnji mec

#the return

Comment

• pa bice 3-1 za spaniju,kako nije odlucen ?
                  Cuj prvi maj

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
                    treba mi hitno jedna informacija...da li je sigurno da ako nadal dobije simona,sledeci mec se igra u 2 dobijena seta jer je rezultatski reseno ?
                    je tako je. mogu se dogovoriti i da ne igraju.

cilic u drugom setu ima 2 winnera i 6 neforsiranih (u prvom 11/24), ukupno 14/29, de voest 3/28!!! servira za 3:1.
                    sumnjam da je viđen losiji mec u istoriji tenisa.
                    Last edited by ajmooooooo!!!; 18-09-11, 11:31.

Comment

• da li je to sto posto tako ? da li mozes da mi proveris to ? ja sam gledao to sto puta da se igra u dva seta ali rekoh mozda je u polufinalu drugacije,ne mogu sada da se setim da li mogu da ti verujem kao bratu ? izuzetno mi je bitno...
                      Cuj prvi maj

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
                        pa bice 3-1 za spaniju,kako nije odlucen ?
                        Kiksao sam ja,nisam vidio sta pitas,ali si mogao dobiti odgovor,ako je odlucen mec kao u ovom slucaju,mec se igra na dva dobivena,ali se mogu dogovoriti i da se uopste ne igra

#the return

Comment

• Pa da, ako Nadal dobije mec, rezultatski je rijeseno, igrace se na 2 dobijena. A ako se taj Nadalov mec bude igrao bar 4 seta, mogu da se dogovore da se 5. mec ne igra.

Olja, ne slazem se s tobom kad je navijanje u pitanju, Argentinci (a i Francuzi u finalu) su tacno znali kad igracu treba podrska i kad treba da navijaju, cak i kad su njihovi igraci gubili, ovi srpski navijaci su bolji kad treba da se zvizdi protivniku, nego da bodre svoje... Kao da nikad nisu gledali tenis i ne znaju kad se lomi mec... Npr. Janko kad je trebalo da servira za ostanak u 1. setu protiv Delpa trebalo je da ludnica bude, a ono tisina.
                          I juce je publika bila mnogo bolja i glasnija i prije pocetka meceva, od najavljivanja igraca se vidjelo da ce biti bolja atmosfera...
                          A sto se tice onih volontera, imali su treninge za navijanje i birani su, trebalo bi da su bolji... ;)

Mi smo iz sektora 200 super vidjeli, i linije i sve, prvog dana kad smo se spustili smo bili iza klupe sa igracima, pa linije s te strane nismo dobro vidjeli, juce smo presli na drugu stranu i pogled je fenomenalan, stvarno je nevjerovatno dobro gledati tenis sa takve pozicije.

Ja danas ocekujem ludilo.

Edit:vidjela sam scenu sa Troickim i obezbjedjenjem, nama se ucinilo da je Vica zapeo za obezbjedjenje i sudario se, ne da su mu ruku zavrtali...
                          A kad je Tadic u pitanju, najbolji momenat je bio kad mu je prisla djevojcica 6-7 godina sa velikom loptom i trazila da joj se potpise na istu...
                          Last edited by eM; 18-09-11, 11:17.

Comment

• Svajcarska ima veliku sansu da prodje u svetsku grupu, tesko da ce Lejton moci nesto da umrsi tu

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                              Kiksao sam ja,nisam vidio sta pitas,ali si mogao dobiti odgovor,ako je odlucen mec kao u ovom slucaju,mec se igra na dva dobivena,ali se mogu dogovoriti i da se uopste ne igra
                              S tim da je velika vjerovatnoca da se mijenjaju akteri samog meca u odnosu na najavljene...sto ga vjerujem takodjer interesuje

Comment

• hvala vam puno na potvrdi evo vam onda jedan savet ,ako neko zeli 0,1 posto da rizikuje.znam da nije tema ali ocu da podelim sa ljudima a ovo je najgledanija tema.ako ne odgovara nek prebace moderatori.kladionica mozzart je dala meceve za dejvis kup i dali su mec ferer-gaske granica u gemovima 35,5...ja sam sad nazvao druga koji radi u mocartu i stavio mnogo para na under 35,5 jer pre toga igraju nadal-simon i pretpostavljam da nadal na 1,01 kvotu dobija simona i samim tim ferer-gaske igraju u 2 seta i 99,9 posto dolazi under 35,5...e sad velika je verovatnoca da neko od njih ne izadje zadnji mec nego neko umesto njih ili da se mec otkaze ali onda vam je kvota 1 i ulog vam se vraca ali postoji i neka sansa da odigraju njih dvoje i da se uzmu fine pare...u svakom slucaju gotovo da nema rizika a zarada je ulog puta 1.85 ili vam se vracaju pare...nema gubitka pa ko voli nek izvoli
                                Cuj prvi maj

Comment

Working...
                                X