Originally posted by FC Nadal
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
-
Biti ce zeznuto protiv Argentine ... Recimo za njih ce igrati Delpo,Chela,Monaco i verovatno ako bude spreman Nalbandian a za nas naravno Nole,Vica,Jankela i Ziki ...
Ovakvi bi mecevi otprilike trebali biti :
Djokovic vs Del Potro - Djokovic
Troicki vs Monaco - Troicki
Tipsarevic & Zimonjic vs Chela & Nalbandian - Tipsarevic & Zimonjic
Djokovic vs Nalbandian - Djokovic
Del Potro vs Tipsarevic - Del Potro
Srbija bi to trebala lagano ali uvek mozemo kiksati u double i nikada se ne zna kako ce Vica i Nole odigrati , prema trenutnoj situaciji bi trebali proci ... I ponovo finale sa FrancuzimaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostBiti ce zeznuto protiv Argentine ... Recimo za njih ce igrati Delpo,Chela,Monaco i verovatno ako bude spreman Nalbandian a za nas naravno Nole,Vica,Jankela i Ziki ...
Ovakvi bi mecevi otprilike trebali biti :
Djokovic vs Del Potro - Djokovic
Troicki vs Monaco - Troicki
Tipsarevic & Zimonjic vs Chela & Nalbandian - Tipsarevic & Zimonjic
Djokovic vs Nalbandian - Djokovic
Del Potro vs Tipsarevic - Del Potro
Srbija bi to trebala lagano ali uvek mozemo kiksati u double i nikada se ne zna kako ce Vica i Nole odigrati , prema trenutnoj situaciji bi trebali proci ... I ponovo finale sa Francuzima
Ono sto jos ovdje nije tacno je da ce Schwank igrati parove sigurno jer ih u zadnje vrijeme igra sjajno i tu je pobjeda upitnaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Nalbandian se sigurno ponovo povredio tj obnovio povredu a DAvis Cup je kada je i US Open tj u razmaku od 1 ili 2 sedmice i sigurno da Nalbandian i onako zakrpan da se umara u Davis Cup zato nije igrao ni sada jer mu to vise ne treba a mislim da nece ni tada a i Monaco ce sigurno biti bolji izbor ... A ako se bude igralo u Srbiji u Areni ne verujem da ce na tvrdoj mozda ubaci sljaku unutra ... Bolje im je na sljaci da igraju jer je Delpo manje opasan na sljaci kao i cela Argentina ...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Do septembra, sto bi rekli, ko ziv, ko mrtav.
Bice gusto, u svakom slucaju... Dosta toga ce zavisiti i od USO, ja vidim i Del Potra i Djokovica u zavrsnici USO...
Vidjecemo i da li ce svi igraci biti zdravi i spremni... Iskreno se nadam da hoce, jer nas onda ceka pravi spektakl...
Ako David bude spreman, sigurno je da ce on biti drugi singl igrac. ;)
A sto se srpskog tima tice, nadam se da ce Janko, bez obzira na rang listu, biti drugi singl igrac... Nije sto ja gotivim Janka, ali ja bih njemu uvijek dala prednost nad Troickim... Naravno, ako bude zdrav i spreman...
Nijanse ce odlucivati, bice gusti svi mecevi... i ne vjerujem da ce rezultat biti drugi nego 3-2, ali za koga... to ne bih da prognoziram. ;)
Comment
-
Monaco i Chela manje opasni na zemlji nego na ostalim podlogama ? ?
Comment
-
Originally posted by Miko View PostNalbandian se sigurno ponovo povredio tj obnovio povredu a DAvis Cup je kada je i US Open tj u razmaku od 1 ili 2 sedmice i sigurno da Nalbandian i onako zakrpan da se umara u Davis Cup zato nije igrao ni sada jer mu to vise ne treba a mislim da nece ni tada a i Monaco ce sigurno biti bolji izbor ... A ako se bude igralo u Srbiji u Areni ne verujem da ce na tvrdoj mozda ubaci sljaku unutra ... Bolje im je na sljaci da igraju jer je Delpo manje opasan na sljaci kao i cela Argentina ...
I generalno, svi srpski igraci su za hard, ne vjerujem da ce sami sebi kopati jamu i jos u sred sezone na betonu postaviti sljaku... Pogotovo s obzirom na to da ce Srbiji najbolji igrac, ako ne bude nekih vecih iznenadjenja, doci direktno sa USO...
Sigurno ce igrati na dosta brzoj podlozi, po mogucnosti sa sto nizim odskokom lopte, zbog Del Potra...
A Nalbandian ce igrati ako bude mogao, on za reprezentaciju igra i na jednoj nozi... to smo vidjeli vise puta... A nadam se da ce biti spreman, stvarno je imao previse povrjeda i bolesti i svega u posljednje vrijeme... ;)
Comment
-
Originally posted by Dale View PostMonaco i Chela manje opasni na zemlji nego na ostalim podlogama ? ?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Cestitke nasim teniserima, ali ne mogu da se otmem utisku koliko je Viktor shashav. Cini mi se da ponekad ne koristi mozak dok igra, pa Svedjanin je ladno mogao i dobiti drugi set, a ni ne igra u singlu.... Ja bih se zapitala da sam na njegovom mestu....One and only - Rafael Nadal
Dream it, and then make it happen!
Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"
Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"
Comment
-
Originally posted by Rafanatic View PostCestitke nasim teniserima, ali ne mogu da se otmem utisku koliko je Viktor shashav. Cini mi se da ponekad ne koristi mozak dok igra, pa Svedjanin je ladno mogao i dobiti drugi set, a ni ne igra u singlu.... Ja bih se zapitala da sam na njegovom mestu....Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostMa otkud ti to?One and only - Rafael Nadal
Dream it, and then make it happen!
Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"
Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"
Comment
-
podloga će biti hard, reče danas Đoković.
ja se nadam da će Nalbandian biti zdrav i da će Argentinci doći u punom sastavu, kako bismo uživali u dobrom tenisu. nadam se i našoj pobedi, naravno. ako želiš da budeš najbolji, moraš da pobeđuješ najbolje.sigpic
Comment
-
Obradović je posle Jankovog meča rekao, da će protiv ARG, najverovatnije, biti brza podloga sa malim odskokom, ako to uspeju da odrade kako valja.
A nada se da hoće.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment