Announcement

Collapse
No announcement yet.

Davis Cup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AcaGrobar View Post
    Zasto Setkic nije omiljen?
    Kazu da je onako malo bahat i bezobrazan sto sam mogao vidjeti prosle godine na Challengeru jer je svaki mec bio drzak prema onoj djeci i sudijama,ali to je sastavni dio njegove licnosti i pojedini ljudi ga ne vole zbog toga,ja nisam medju tim ljudima meni je on ok jer mislim da je to sa sudijama samo stvar trenutka,sta da se radi...
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Meni je malo krivo sto Mirza nije pozvan,da Mirzoni igra,po meni pobjeda ne bi dolazila u pitanje.Ovako Setkalo mora dobiti mec ili pobjeda u dublu.

Ali opet ne bi trebali izgubiti od Estonije

Comment

• Ne znam zasto vam ne igraju Dzumhur i Mirza umesto Brkica i Gorcica...
        Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Ma trebao bi Setkic dobiti ovog drugog igraca Estonije jer mislim da je u dvorani Zopp bolji od njega,a mi ako dobijemo parove ili Amer dobije Zoppa dovoljno je to,mada mislim da u rodnoj Tuzli,u dvorani Amer ne bi smio ni od Zoppa da izgubi nikako,ali je i meni zao sto Basic ne igra,steta...
          Last edited by AK47; 07-07-11, 18:31.

#the return

Comment

Ne znam zasto vam ne igraju Dzumhur i Mirza umesto Brkica i Gorcica...
            Dzumhur je preumoran,a Mirza je u nekim nesuglasicama sa savezom pa zbog toga ne igra.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
              Ma trebao bi Setkic dobiti ovog drugog igraca Estonije jer mislim da je u dvorani Zopp bolji od njega,a mi ako dobijemo parove ili Amer dobije Zoppa dovoljno je to,mada mislim da u rodnoj Tuzli,u dvorani Amer ne bi smio ni do Zoppa da izgubi nikako,ali je i meni zao sto Basic ne igra,steta...
              Ovaj Gorcic je najlosiji,barem po rang listi.Pojma nemam otkud on tu ispred Mirze...

Comment

Ne znam zasto vam ne igraju Dzumhur i Mirza umesto Brkica i Gorcica...
                Damir je igrao 3 ili cak 4 futuresa zaredom u Srbiji i BiH-a,u zadnja dva mjeseca 6 komada,pa je umoran malo

Mirza ima problem sa savezom jer kako njegovi roditelji kazu on od drzave i teniskog saveza(zale se na direktora Sosu koliko sam uspio saznati) nije dobio nista za razliku od ovih ostalih i zato ne igra nazalost...

#the return

Comment

• Monako razbio Golubeva 6-3,6-0,6-4.Del Potro jos nije poceo.

Comment

• Originally posted by Fedex ba View Post
                    Monako razbio Golubeva 6-3,6-0,6-4.Del Potro jos nije poceo.
                    Auuuuu al' sam se prevario danas!

Comment

Auuuuu al' sam se prevario danas!
                      Totalno si se prevario.

Comment

• Spain - USA bice dobrih meceva
                        FORZA MILAN!!

Comment

Totalno si se prevario.
                          Ali ne mozes reci sigurno da je Monako u boljoj formi od Cele! Sve u svemu,isplatio se ovaj potez Argentincima.Delpo ce dobiti Kukuskina,rezultat ce biti 2:0 a oni ce imati odmornog Celu za dubl.

Comment

Ali ne mozes reci sigurno da je Monako u boljoj formi od Cele! Sve u svemu,isplatio se ovaj potez Argentincima.Delpo ce dobiti Kukuskina,rezultat ce biti 2:0 a oni ce imati odmornog Celu za dubl.
                            Ali ipak je to sljaka,dje je Monako bolji od Cele,bez obzira na formu.

Comment

Ali ipak je to sljaka,dje je Monako bolji od Cele,bez obzira na formu.
                              Uh brate!Tesko da je Monako bolji od Cele na sljaci...barem po meni

Comment

• Trenutno nije sigurno...a za inace bi se moglo diskutovati

#the return

Comment

Working...
                                X