Originally posted by AcaGrobar
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
-
Ma trebao bi Setkic dobiti ovog drugog igraca Estonije jer mislim da je u dvorani Zopp bolji od njega,a mi ako dobijemo parove ili Amer dobije Zoppa dovoljno je to,mada mislim da u rodnoj Tuzli,u dvorani Amer ne bi smio ni od Zoppa da izgubi nikako,ali je i meni zao sto Basic ne igra,steta...Last edited by AK47; 07-07-11, 18:31.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMa trebao bi Setkic dobiti ovog drugog igraca Estonije jer mislim da je u dvorani Zopp bolji od njega,a mi ako dobijemo parove ili Amer dobije Zoppa dovoljno je to,mada mislim da u rodnoj Tuzli,u dvorani Amer ne bi smio ni do Zoppa da izgubi nikako,ali je i meni zao sto Basic ne igra,steta...Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostNe znam zasto vam ne igraju Dzumhur i Mirza umesto Brkica i Gorcica...
Mirza ima problem sa savezom jer kako njegovi roditelji kazu on od drzave i teniskog saveza(zale se na direktora Sosu koliko sam uspio saznati) nije dobio nista za razliku od ovih ostalih i zato ne igra nazalost...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostAli ne mozes reci sigurno da je Monako u boljoj formi od Cele! Sve u svemu,isplatio se ovaj potez Argentincima.Delpo ce dobiti Kukuskina,rezultat ce biti 2:0 a oni ce imati odmornog Celu za dubl.
Comment
Comment