U sustini je u pravu, dali su im bez borbe vazan bod koji je mogao da im donese polufinale, to nije korektno prema ostalima koji na terenu moraju da dobiju meceve. To mora nekako da se regulise pravilima, sinoc su i Australijanci predali dubl posle prvog gema.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Demon
Ajmo Australija!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Thompson veze nema.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Tako i treba genijalnom Hjuitu kada Kirijosa zameni Milmanom, neshvatljivo i neobjasnjivo.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Može li da se promeni dubl? Nisu baš Janko i Viktor neki dubl igrači. Mada nisu ni ostali naši, ali jbg ova dvojica baš slabi. Možda Krajinović/Troicki ili sa Jankom.
Послато са Redmi 7A помоћу ТапатокаKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
Comment