Kakva partija, vidi se koliko mu znaci igranje za svoju zemlju i podrska.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Stigao sam nažalost samo Švarcija da odgledam, pošto nemam mogućnost za mikulaprenos na 3 i više uređaja. Ali kako je odigrao, dva identična seta! Brzinski do 5:0, onda dopustio protivniku da povrati jedan brejk, došli na 5:2, i kad su svi mislili da Garin uzima gem i smanjuje na 5:3 on je nonšalantno uzeo brejk i završio sa 6:2. Jednom ovo uraditi je vrhunski, dva puta je već čista magijaТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Zastrasujuce kako igraju, ovo je car tenisa, sporta uopste. Ipak ovo je mec koji odlucuje pobjednika izmedju Rusije i Spanije, Nadal na krilima publike sigurno dobija i onda taj dubl kao poslastica veceri, atmosfera na tribinama je nestvarna, totalna ludnica. Presjajnosigpic
Comment
-
Kakav simulantOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Rublev je prava ljiga od čovekaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostAl je spora podloga. Kakve izmjene Rubleva i AgutaТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment