Originally posted by Wilshere_10
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2013/2014 - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Odlicna utakmica, ne bi ja izdvajao timove ko je bolji, Milan nije mogao preci centar nekih 15 minuta, a posle su se oslobodili malo.
Vidi Chambo kako dominira, pa ti Wengeru od njega pravi veznog.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostPrejaka utakmica za sada, nadam se da se igraci Milana nece demoralisati posle ovakvog primljenog gola, pa da gledamo jos jedno ovako uzbudljivo poluvreme
Comment
-
Podolski ne mora izlaziti iz svlacionice vise. Loptu je dotakao 5 puta u cjelom poluvremenu.
Ox na krilo, Rozza u sredinu, Mesut na desetku, Santi lijevo i cekati onaj blitzkrieg od 10-15min koji imamo po utakmici..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ox ubedljivo najbolji kod nas veceras. Nekako imam osecaj da se jedini usudjuje da uradi nesto konkretno. Prebacujem na Atletico-Milan i mnogo je bolja ta utakmica, steta sto one makazice Raula Garcie nisu usle, to bi bila golcina!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostOdlicna utakmica, ne bi ja izdvajao timove ko je bolji, Milan nije mogao preci centar nekih 15 minuta, a posle su se oslobodili malo.
Originally posted by poacher View Postи ја се надам, волео би да милан преокрене и оде даље. Гајио сам наду кад је било 1-1 сад су мале шансе
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostPazi samo Aki da vas ne udari taj isti blitzkrieg, naziv koja vise lezi Bayernu nego vama."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
@ p4p1
Za preokret treba imati malo i srece , tako da od toga nema nista.
Milan vec 45847 utakmica nema ni trunku srece.
Prvu utakmicu na San Siru trebali su da iz zgaze , ako si gledao znas o cemu pricam , ali ne vrijedi sada o tome , ovo je druga utakmica i trazi se prolaz dalje.Last edited by Rossonero; 11-03-14, 21:43.
Comment
-
Comment